LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Allan K: Mere tilvalg af AaB end fravalg af VFF

| Superligaen | 7 kommentarer
Allan K: Mere tilvalg af AaB end fravalg af VFF
Foto: AaB

Infoboks

Vendsyssel - Hobro
Superligaen Pulje 2 (31/03)
bet365 2,40 3,40 2,87
NordicBet 2,50 3,30 2,90
Oddset 2,35 3,35 3,00
Stream Vendsyssel – Hobro på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
AaBs nye assistenttræner siger til bold.dk, at det i højere grad var et tilvalg af AaB end et fravalg af Vendsyssel, der gjorde, at Jepsen og Vendsyssel ophævede deres aftale fredag, fordi Jepsen skulle til AaB.

Allan K. Jepsen blev fredag præsenteret som ny assistenttræner i AaB. 

Det skete kun en time efter, at Vendsyssel og Jepsen havde ophævet deres fremtidige aftale om, at Jepsen skulle være Superliga- og udviklingstræner i Vendsyssel fra årsskiftet.

Men Allan K. Jepsen understreger overfor bold.dk, at hans nye stilling hos lokal- og ligarivalerne ikke er et fravalg af Vendsyssel.

- Det er nok langt mere et tilvalg af AaB, end det er et fravalg af Vendsyssel, fortæller Allan K. Jepsen til bold.dk.

- Det handler om, at Glen (Riddersholm, red.) var primus motor på at få mig derop, og det var en stor overraskelse, at han stoppede.

- Han var selvfølgelig en væsentlig årsag til, at jeg skulle derop, så hans farvel satte tanker i gang.

Efter Glen Riddersholms farvel i Vendsyssel efter halvanden måned som sportschef, tog AaB altså kontakt til den daværende fremtidige træner i Vendsyssel.

- Jeg tog en snak med AaB, og det var meget positivt og føltes rigtigt, siger Allan K. Jepsen, der tidligere har spillet omkring seks år i den nordjyske klub.

- Jeg kender mange personer i klubben fra min tid der, og så er jeg stødt på Jacob Friis et par gange, og han har givet mig et rigtig fint indtryk som værende en behagelig og dygtig fyr.

Ville ikke være skiftet uden Vendsyssel-accept

Det er ikke hverdagskost, at en træner først hyres i en klub på en fremtidig aftale, som så ophæves og kort efter præsenteres træneren i en ny klub. Og det ved den kommende AaB-assistent.

- Jeg kan sagtens se, at det ikke er kutyme, det som er sket. Det her er en forunderlig verden, og tingene kan ske hurtigt, siger K. Jepsen og fortsætter.

- Det har været nogle voldsomme og travle dage, men det vigtigste for mig har været, at Vendsyssel har kunne være med. Kunne de ikke det, så havde jeg ikke handlet på AaBs kontakt.

I AaB skal Allan K. Jepsen dele assistentrollen med AaBs nu tidligere U19-træner Lasse Steensgaard. Makkerparret kender hinanden fra Pro-træneruddannelsen.

dalgaard@bold.dk

Stream Vendsyssel – Hobro på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Dalgård

7 kommentarer

Dougan 18:41          
Er jeg virkelig den eneste, der bliver forvirret, når bold.dk skriver om VFF, og det viser sig, at det i virkeligheden er Hjørring IF, de taler om?
Hynkjii 18:42          
Mega godt signet tænker jeg. Men godt nok øv at være VFF mand/fan i denne uge.
Dougan 18:54          
Er jeg virkelig den eneste, der bliver forvirret, når bold.dk skriver om VFF, og det viser sig, at det i virkeligheden er Hjørring IF, de taler om?


Åbenbart:) -og fred være med det i denne søde juletid;)
Snigskytten 22:12          
Jeg tænker os oftere på Viborg.
denpositive 01:47          
SPARETID i Aab, og tydeligt hvad der skal ske. man ansætter u19 træneren fordi han er billig og så jepsen fordi han skal være assistent til sommer sammen med friis. efter sommer så er u19 træneren tilbage som u19 træner og Aab ansætter en ny chef træner. skide være med top 6, bare træner rokaden kan gøres billigt.

hvorfor SKAL der være 2 assistent trænere i Aab,har en cheftræner i superligaen slet ingen overblik?? man har også poul erik som ikke kan blive hjemme og lege pensionist og så har man målmandstræner og en fysisk træner og lille ernst som slaven/tøjvasker og keglebære.folk er der nok af.
Teresa 11:14          
@denpositive

Du lever da op til dit pseudonym og sparede også en del på dansktimerne!

Det hedder AaB, og da du ikke vidste det, kender du nok heller ikke budgetterne i klubben, så du aner ikke, hvad der bruges på personalesiden.
Sarriá 14:59          
K.O.
Fredag 22. marts