Luk

Allardyce revser VAR: En hån mod reglerne

| Premier League | 13 kommentarer

Infoboks

West Bromwich - Southampton 3-0
Premier League
32' 1-0 Matheus Pereira
35' 2-0 Matthew Phillips
69' 3-0 Callum Robinson
90' 3-0 James Ward-Prowse

West Bromwich-manager Sam Allardyce er frustreret over VAR, som giver kaotiske tilstande og er en hån mod spillets love, mener han.

West Bromwich vandt mandag 3-0 over Southampton, men efter kampen handlede det nok engang om VAR - og denne gang fra den vindende manager.

Sam Allardyce er træt af VAR, efter teknologien annullerede en scoring til West Bromwich efter fire minutter fra Mbaye Diagne.

Han blev dømt offside i situationen, selvom tv-billeder ifølge Allardyce viste, at Jannik Vestergaard ophævede den.

- Det er bizart. Det er en hån mod reglerne og lovene i spillet. Jeg var fortaler for VAR - også længe før jeg kom til West Bromwich - men desværre gør ændringerne det værre og ikke bedre, siger Allardyce til Talksport.

- Uanset hvad folk siger, fører forvirringen til kaos, og det gør alt værre. Det stjæler alle overskrifter, hvad reglerne er eller ikke er, i stedet for at vi skal tale om det smukke spil.

Allardyce håber, at fodboldfolket kan få indflydelse på, hvordan VAR fortsætter efter sommerferien, for der må ændringer til, mener han.


Af Sara Margren

13 kommentarer

Istanbul05 12:19          
Manden har fuldstændig ret, det er ikke til at holde ud, hvad med Liverpools mål som blev annulleret i weekenden, fødderne som man jo må score med er mindst 40 cm på den rigtige side når man ser på Jota´s placering..... det er SÅ fucking latterligt
Halleballeberg 12:47          
Haha - endnu en, der ikke forstår regelsættet og VARs gennemskuelighed. Det hylekor er efterhånden stort. Det ER ikke VAR, der dømmer, men dommeren! VAR er et hjælpemiddel til de rigtige kendelser...forstå det nu! VAR/dommerafgørelser har 98,8 % rigtighed, og dermed er VAR godkendt.
Det vanskelige er, at implementere lovbogens ord ud i virkeligheden, og derfor støder vi på pudsige situationer...
D.B.R. © 12:51          
Ja, der skal strammes gevaldigt op på brugen af VAR, specielt i forbindelse med offside, hvor de pt. er alt for perfide i brugen af dette.
Philly 13:55          
Manden har fuldstændig ret, det er ikke til at holde ud, hvad med Liverpools mål som blev annulleret i weekenden, fødderne som man jo må score med er mindst 40 cm på den rigtige side når man ser på Jota´s placering..... det er SÅ fucking latterligt
Offside dømmes ALTID ud fra den forreste del af din krop, som du ifølge reglerne må score med. Derfor dømmes der fra skulderen og ned, så det har intet med fødderne at gøre.
Halleballeberg 14:05          
Sæt dig nu ind i det Istanbul05...Liverpools mål- blev (desværre) korrekt annulleret. Selv med Jesper Grønkjærs stupide bemærkning, så er offside ret enkelt - selv, når de trækker linjerne.
hsvbuhl@live.dk 15:10          
Du forstår ikke spillet som jeg har elsket i mange år..fodbold er jubel I samme sekund som målet bliver scoret...ikke 5 min efter...jeg tror ikke du forstår det, at vi fodbold elsker hader korrektheden i VAR..du er sikkert en venlig person men lidt kedelig hvor alt skal gå lige efter bogen
Leeds66 15:32          
Det er på samme tid rigtigt, at

1) en del af glæden ved at betragte verdens mest betagende spil reduceres med de lange ventetider VAR-baserede afgørelser

og

2) at der før VAR-tidsalderen efter hver anden kamp, mindst, blev fundet eller i det mindste diskuteret tvivlsomme eller undladte dommerkendelser med kampafgørende betydning

Så det....
Mandag 17. maj
Søndag 16. maj