Luk

Alle i Brøndby er negative: Protokol er hverdag

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (07/06)
bet365 3,60 3,60 2,00
NordicBet 3,40 3,40 2,12
Oddset 3,60 3,55 2,05
YouBet 3,50 3,45 2,10

Alle spillere og trænere i Brøndby er testet negative for coronavirus, men fodbolddirektør Carsten V. Jensen understreger, at man fortsat har stor fokus på protokollen. 

Onsdag blev alle Brøndbys spillere og trænere testet for coronavirus i henhold til den protokol, der danner grundlag for genoptagelsen af 3F Superligaen. 

Og fodbolddirektør Carsten V. Jensen kan afsløre, at ingen er smittede. 

- Som en del af protokollen for, at vi nu kan genoptage 3F Superligaen og spille kampe igen, blev vores spillertrup og trænerstab testet for COVID-19 i går. 

- I dag har vi fået svarene, og som forventet er ingen smittet, men det er vigtigt, at vi fortsat opretholder protokollerne i vores dagligdag, siger Jensen til Brøndbys hjemmeside og fortsætter:

- Fodboldspillere er professionelle idrætsudøvere og var i forvejen vant til en meget struktureret og disciplineret hverdag, så vi har oplevet, at spillerne har været rigtig gode til at tage de nye retningslinjer til sig, så det nu er en mere eller mindre naturlig del af hverdagen. 

Brøndby spiller torsdag testkamp mod Lyngby. Det er med stort set hele truppen og flere talenter. Kasper Fisker, Tobias Børkeeiet og Simon Hedlund er dog fraværende med skader. 


Af Mikael Blond
Torsdag 4. juni
Onsdag 3. juni