Luk

Allegri efter nederlag: Vi skal være realistiske

| Serie A | 3 kommentarer

Infoboks

Juventus - Atalanta 0-1
Serie A
28' 0-1 Duvan Zapata
Juventus
Atalanta
Serie A
Massimiliano Allegri

I Juventus må man justere sine forventninger til sig selv og arbejde ud fra, hvor man er for tiden. Det siger Massimiliano Allegri efter nederlaget til Atalanta.

Juventus har indtil videre haft en dårlig sæson, hvor storklubben ligger på en skuffende ottendeplads efter 14 spillerunder.

Tirsdag tabte 'Den Gamle Dame' med hele 0-4 til Chelsea i London, og lørdag aften blev det til endnu et skidt resultat, da man tabte 0-1 på hjemmebane til Joakim Mæhle og Atalanta.

Træner Massimiliano Allegri siger efter kampen ifølge Football Italia, at man skal til at være realistiske om det nuværende niveau i klubben.

- Jeg synes, vi skal være realistiske. Hvis vi er i denne position efter 14 spillerrunder, så er det fordi vi er det værd lige nu. Der er lang vej, men i forhold til vores præstationer så jeg os kun som virkelig dårlige mod Verona, Sassuolo og Empoli.

- Når vi først er realistiske, kan vi fjerne presset og arbejde bedre i et mere roligt miljø. Alt vi kan gøre er at få det bedste ud af os selv.

Allegri synes ikke, at forventningerne hjælper på holdets problemer med målscoringen.

- Vi er Juventus, og folk virker til at forvente, at vi automatisk er favoritter til Scudettoen. 

- Vi bliver nødt til at fortsætte med at arbejde, prøve at forholde os roligt og score nogle flere mål. Vi har svært ved at score mål for tiden, og det skyldes efter min mening, at vi er mangler ro og selvtillid.

Juventus har scoret tre mål i de seneste fire kampe, hvor de altså er gået målløse fra banen i de seneste to nederlag.


Af Tobias Bladt Haarder
Torsdag 27. januar
Onsdag 26. januar