Luk

Allsvenskans etter fik point i sidste sekund

| Allsvenskan | 0 kommentarer

Bundholdet Falkenbergs var millimeter fra at besejre førende Nörrköping, som hentede 3-3 på et straffespark i overtiden.

Falkenbergs har haft en begivenhedsrig uge i Allsvenskan, og søndag tog de imod topholdet Norrköping med Rasmus Lauritsen i startopstillingen.

Norrkoping gik ind til et på papiret sprængfarligt opgør, da Falkenbergs i sidste uge smed en sen 2-0-føring mod Helsingborg, for hvem Anders Lindegaard udlignede i overtiden.

I midtugen var det så Falkenbergs selv, som med en kasse i femte overtidsminut vendte 0-2 til 2-2 mod IFK Göteborg. Alt så dermed ud til at kunne ske på Falcon Alkoholfri Area trods den store afstand mellem klubberne i tabellen.

Det gjorde det også, for Falkenbergs og Markus Mathisen kom hurtigt på 2-0 mod Norrköping.

Pontus Almqvist reducerede til 1-2 for gæsterne, og midt i anden halvleg bragte Jonathan Levi balance i regnskabet. Han klappede bolden op i målhjørnet efter et perleangreb fra Norrköpings side.

Med en scoring kort før tid så Falkenbergs dog ud til at få den uventede choksejr, men Sead Haksabanovic udlignede på et straffespark i sjette minut af overtiden og sikrede Norrköping 3-3.

Forfølgerne Elfsborg kunne dermed hale lidt ind på Nörrköping, men her var der også masser af drama i overtiden, da Varbergs Bois ligeledes udlignede til 3-3 i overtiden. Frederik Holst blev indskiftet for Elfsborg.

Dermed er der fortsat fire point mellem Norrköping og Elfsborg i toppen af Allsvenskan.

 


Af Casper Baunsgaard
Søndag 29. november