Luk

Alm fik drømmedebut: Jeg har en stor fordel

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - OB 1-2
Superligaen Grundspil
15' 0-1 Bashkim Kadrii
59' 1-1 Pione Sisto
90' 1-2 Jørgen Skjelvik

Andreas Alm medgiver, at han fik en drømmedebut med sejren over FCM, og den svenske træner mener, han har en stor fordel i form af OB-truppens kontinuitet.

OB fik fredag aften en fremragende sæsonpremiere, da det blev til en sen 2-1-sejr ude mod FC Midtjylland.

Det var første officielle kamp under svenske Andreas Alm, og den nye OB-træner var efterfølgende ganske godt tilfreds.

- Det var en drømmedebut at kunne gøre det sammen med de nye medarbejdere og holdet. Det skal jeg medgive, siger Alm og tilføjer:

- Når man rejser herfra med tre point og tænker på, at vi også i anden halvleg skabte en del chancer, skal vi være tilfreds med det.

- Jeg oplever, at jeg har en stor fordel af, at spillerne... Vi har ikke så mange nye spillere, men vi har mange spillere, som var sammen i sidste sæson, og det er også en styrke, at de har været igennem med og modgang. Det er en homogen trup, og det er en styrke i dag.

- Det er en bevist del af, at jeg er kommet hertil, at jeg ved, at der er en gruppe, som har spillet sammen i en hel sæson. Spilletid sammen gør en forskel. Det gør en forskel, at vi ved, at når vi sætter Kløve, Ayo og dem, vi skifter ind, ved de, hvad de skal gøre, for de har været sammen tidligere, og det er en styrke, vurderer Alm.

Den tidligere Vejle-træner kom til Ådalen fra svenske Häcken denne sommer.


Af Martin Schmidt

7 kommentarer

starks 10:01          
Det er nemt at sige nu. Og jeg er enig i at kontinuitet er vigtig, men truppen er ikke god nok til top 6. Det kommer de til at mærke senere, ligesom sidste sæson.
steenbjoernen 10:55          
Sikkert, men mon ikke hans udtalelse i post match interviewet skal ses i den kontekst at hans OB mandskab var oppe i mod et FCM der er midt i en kæmpe udskiftning af bærerne spillere hvor afløserne ikke var klar endnu - og at han dermed havde en vis fordel til kampen? Sådan hørte jeg ihvertfald interviewet. Vi er helt enige i at OB truppen ikke er god nok.
kampito 10:57          
Enig, men det er ikke altid individuel kvalitet spiller for spiller, vinder over godt sammenhold på og uden for banen og fællesskab..
I så fald burde Brøndby i den forgangende sæson jo ikke kunne være blevet mestre, men det blev de grundet god holdånd, fight og stor opbakning også en smule held.
Håber OB kommer tilbage hvor de høre til, i top 4 i Superligaen.
longway666 11:16          
Hvorfor skulle ob ikke være gode nok til top 6??
Brøndby og agf har jo mistet mange gode spillere.
Plus har skader….
Acheron 3 11:24          
Der er masser af eksempler på at hold, der "ikke havde truppen til top 6", endte der alligevel. Tænk f.eks. på SønderjyskE´s sølvmedaljer. Så selvfølgelig kan det lade sig gøre netop med kontinuitet, en god træner og en god start på sæsonen, som kan give spillerne et ekstra rygstød.
Fynbo79 16:26          
.--- Vi har ikke så mange nye spillere, men vi har mange spillere, som var sammen i sidste sæson,...
Ikke så mange nye spillere?
Der er ikke kommet en eneste ny spiller til OB.... Kun rykket en U19 spiller op og så ellers afskibet et par stykker...

Faktisk er OB dårligere stillet end sidste år, trupmæssigt...

Og nej - det er absolut IKKE en top-6 trup, som OB har... dertil kræver det forstærkninger... Især i front, hvor OB er totalt afhængige af Kadrii....
HG 19:03          
#Fynbo79
Og hvis AGF ikke havde haft Patrick Mortensen?

Og BIF ikke havde haft Uhre?

Vi har Kadrii, og han er i hopla. Et hold har sjældent flere rigtig gode goalgettere.
Mandag 26. juli