Luk

Alonso vil ikke knæle: Har mistet sin styrke

| Premier League | 51 kommentarer

Infoboks

Chelsea - Malmö FF
Champions League gruppe H (20/10)
Oddset 1,08 9,80 25,00
bet365 1,11 9,00 19,00

Chelseas Marcos Alonso vil ikke længere knæle før kampe som støtte til Black Lives Matters. I stedet vil han pege på 'nej til racisme'-logoet. 

I kølvandet på flere Black Lives Matters-demonstrationer rundt omkring i verden valgte Premier League, at de vil knæle forud for alle kampe for at vise støtte til bevægelsen. 

Det er blevet gjort i over et år, og det sker stadig. 

Enkelte har dog valgt at stoppe med gestussen, heriblandt Crystal Palaces Wilfried Zaha. Han får nu selskab af Chelseas Marcos Alonso.

- Jeg er fuldt ud imod racisme, og jeg er imod enhver type af diskrimination. Jeg foretrækker at putte min finger på det badge, hvor der står 'nej til racisme', ligesom de gør i andre sportsgrene og fodbold i andre lande. 

- Jeg foretrækker at gøre det på den her måde. Selvfølgelig vil jeg sige det meget klart, at jeg er imod racisme og jeg respekterer alle, siger Marcos Alonso ifølge Sky Sports.

Adspurgt om der er et politisk motiv bag det, svarede han.

- Det ved jeg ikke. Jeg foretrækker bare at gøre det sådan her. Det er min måde at gøre det på. Det er bare en alternativ måde.

- Måske synes jeg, at det (at knæle, red.) er ved at miste lidt af sin styrke, så jeg foretrækker at gøre det sådan her og vise, at jeg støtter kampen mod racisme fuldt ud, forklarer Chelsea-backen.

Marcos Alonso har spillet syv kampe, hvor det er blevet til et enkelt mål og assist i denne sæson. 


Af Andreas Roesen
Søndag 17. oktober
Lørdag 16. oktober