Luk

Alvaro Morata bombede Juventus til sejr i Kiev

| Champions League | 7 kommentarer

Infoboks

Dynamo Kiev - Juventus 0-2
Champions League gruppe G
46' 0-1 Alvaro Morata
84' 0-2 Alvaro Morata

Alvaro Morata sikrede med to mål, at Juventus kunne tage hjem fra Ukraine med en 2-0-sejr over Dynamo Kiev. Mikkel Duelund sad på bænken for Dynamo Kiev hele kampen.

I Ukraine tog Dynamo Kiev tirsdag aften imod Juventus på NSC Olimpiyskiy Stadium, som dannede ramme for det første opgør i Champions Leagues gruppe G.

Danske Mikkel Duelund startede på bænken for Dynamo Kiev, og herfra kunne han se sine holdkammerater spille lige op med de italienske gæster i første halvleg.

Dynamo Kiev stod godt placeret i kæderne, og der skulle gå et lille kvarter, før Juventus kom frem til deres første reelle chance for at bringe sig foran.

Federico Chiesa afdriblede efter 12 minutter sin direkte modstander i feltet, og fra en skarp vinkel tvang han Georgi Bushchan ud i en flot redning på stregen, hvor ukraineren med det yderste af fingerspidserne fik dirigeret bolden ud til hjørnespark.

Der var gået en halv time, da Aaron Ramsey på fløjen viste kreative driblinger og serverede bolden på kanten af det lille felt til Dejan Kulusevski, som afsluttede med hælen bagom sit støtteben. Georgi Bushchan fik dog afværget forsøget helt nede ved stolpen.

Kort før pausefløjt løb Dynamo Kievs Mykola Shaparenko mod målet i en god position på en omstilling, men før ukraineren kunne udnytte kontraangrebet, blev han nedlagt af Rodrigo Bentancur, der straks fik vist det gule kort for den hårde tackling bagfra.

Det lykkedes ikke de to hold at passere modstanderens målmand på målstregen, og så kunne mandskaberne gå til pause med en stilling på 0-0.

Alvaro Morata stjal showet i anden halvleg

Anden halvleg startede anderledes effektivt for Juventus, der skulle bruge få sekunder på at bringe sig foran på mål af Alvaro Morata.

Spanieren stod på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt på kanten af det lille felt, hvor han på riposten fra målmanden på Dejan Kulusevskis langskud let prikkede bolden i mål til 1-0.

Juventus satte sig efter åbningsmålet tungt på spilfordelingen i en anden halvleg, hvor Dynamo Kiev havde mere end svært ved at komme ud af egen banehalvdel.

Med et kvarter igen lykkedes det hjemmeholdet at spille sig frem til en chance, da de fik et hjørnespark. Juventus-forsvaret havde dog ingen problemer med at cleare forsøget.

Indlæg blev vejen frem for Dynamo Kiev i det sidste ti minutter af opgøret, men Juventus afværgede gang på gang ukrainernes forsøg på at få testet Wojciech Szczesny i målet.

Det var i stedet et indlæg i den anden ende, som blev udnyttet til fulde. Og nok engang var det Alvaro Morata, der havde den sidste berøring på bolden.

Juan Cuadrado fandt med et hårdt og præcist indlæg sin spanske holdkammerat, der i høj fart kom først på bolden og headede den i netmaskerne med et kraftfuldt hovedstød. 2-0 til Juventus.

Dynamo Kiev pressede på til sidst, men det udviklede sig ikke til situationer, som Juventus-forsvaret ikke kunne håndtere, og dermed vandt Juventus 2-0.


Af Lasse Rene

7 kommentarer

Indspark med bolden 20:51          
Dejligt at se at et Juventus hold, der virker til at være i en bedre balance som hold

Og så skal Morata åbenbart helst spille i Juve ;-)
Campeones32 20:52          
Er der nogen der ved om Kulusevski´s skud ender med at tælle som en assist?
Synes alt bliver takseret som en assist efterhånden. Et skud som målmanden tager og der efterfølgende scores på riposten kan sku aldrig være en assist, hvis man spørger mig.
I gamle dage sku der dælme mere til at det var en assist.
John Smith 21:11          
For 14 dage siden, syntes jeg Juventus transferkampagne så lidt skidt ud. Men Morata er på sine gode dag en super dygtig angriber, Kulesevski et kæmpe talent og Chiesa viser i aften, hvor farlig han er/kan blive. Og hvis Arthur så kan finde bare et Xavi-light-spil frem ser det godt nok lovende ud. Meget mere fart i spillet med en håndfuld spillere, der kan noget på egen hånd. Cuadradro var også god i aften.
Indspark med bolden 22:48          
Ja, det var en god aften generelt, der må godt komme lidt mere fart i det offensive spil, i 1. halvleg levede vi lidt rigeligt på Chiesa & Kulusevskis individuelle kvaliteter, men i 2. halvleg viste Morata så, at han kan spille en god 9"er (han var også rigtig god mod Crotone) :-)
John Smith 23:00          
Flot af Lazio og Juventus. Mon Italien som det eneste land har 4/4 sejre i morgen aften?
km2014 23:01          
Hvis Juve ville have en ligegyldig boldflytter som Xavi, så havde de ikke solgt Pjanic.
John Smith 09:05          
Er også mere til Pirlo end Xavi, da han var farlige på sit skud og med lange stikninger. Men Xavi var også god.
Onsdag 25. november
Tirsdag 24. november
Priske hylder 'Frank the Tank': Outstanding
06:30
Premier League tips 2020/2021 - Vi kører igen...
06:27
F.C. Internazionale - Får Conte panettone i år?
06:16
F.C. Internazionale - Får Conte panettone i år?
06:04
FCM jagter en anelse CL-succes mod Ajax
06:00
LIVERPOOL F.C. - CHAMPIONS
05:59
Tråden til ære for Mor Mette
05:58
Flyvende Braithwaite bombede Barca videre
05:27
Zlatan er årets spiller i Sverige - for 12. gang
05:07
Brandvarme Haaland strålede på ny i CL
04:46
F.C. Internazionale - Får Conte panettone i år?
04:45
Flyvende Braithwaite bombede Barca videre
04:20
Holdet.dk - Superligaen Efteråret
03:34
FM 21
03:30
TV3 Sport beklager at Zanka-efterspil blev vist
03:25
Amerikansk politik
02:10
Mourinho køber dyr delikatesse til Spurs-back
01:40
Begejstret Braithwaite: Det føles vidunderligt
01:35
Tråden til ære for Mor Mette
01:33
Neymar-straffe nok til sejr over RB Leipzig
01:07
Zlatan er årets spiller i Sverige - for 12. gang
00:55
Zlatan er årets spiller i Sverige - for 12. gang
00:47
Brandvarme Haaland strålede på ny i CL
00:44
Brandvarme Haaland strålede på ny i CL
00:43
Begejstret Braithwaite: Det føles vidunderligt
00:42