Luk

Luk

Alves: Håber Messi slutter karrieren i Barca

| Barcelona | 7 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Villarreal
La Liga (22/05)
Oddset 2,05 3,95 3,20
bwin 2,00 3,90 3,25
bet365 2,00 4,20 3,25

Dani Alves er tilbage i Barcelona, og den farverige højreback ser sin retur i Catalonien som en gave, selvom han savner selskab fra Lionel Messi, som han kalder verdens bedste nogensinde.

Brasilianske Dani Alves er tilbage på Camp Nou, hvor han under sit første ophold spillede 391 kampe for Barcelona i perioden 2008 til 2016 med 21 mål og 101 assists til følge.

38-årige Alves har allerede fået sin debut efter genkomsten, da han for to uger siden spillede Copa del Rey mod Linares. Tirsdag aften gav den rutinerede højreback et interview til journalisten Tot Costa på den lokale Radio Catalunya:

- Hvis ting er gode, er du nødt til at gentage dem. Jeg vil bringe seriøsitet, når det kommer til arbejde og glæde. At være her igen er en gave, som jeg åbner hver dag.

- Jeg kæmper altid for det, jeg gerne vil. Jeg havde lyst til at vende tilbage, for jeg sagde ikke farvel til Barca. Jeg fik aldrig sagt farvel efter otte år og 23 titler. Det tyngede mig.

Den aldrende højreback er ikke nogen vårhare længere, men alligevel er Alves ikke i tvivl om, at han kan bidrage til holdets sportslige succes.

- Jeg vidste, at hvis jeg kom hertil, kunne jeg spille. På grund af hvad jeg gør fra dag til dag, fordi jeg arbejder for at spille, ikke for at tage sol. Du kan betvivle en 38-årig, men ikke hvis de hedder Alves, Messi, Cristiano Ronaldo eller Ibrahimovic.

Godt nok er Dani Alves tilbage i Blaugrana, men det er Lionel Messi ikke. Og det har brasilianeren svært ved at forstå:

- Messi er den bedste spiller i fodboldhistorien. Det er mærkeligt at være her, og ikke at se ham, ikke at have ham på fløjen.

- Nogle gange går tingene ikke, som vi drømmer. Jeg sagde til ham, at der ikke ville være noget bedre sted for ham end her. Det samme sagde han til mig, da jeg tog afsted. Det ville være stort, hvis Messi sluttede sin karriere her.


Af Cillian Murphy

7 kommentarer

BeerBellyBoy 08:32          
Messi er en aldrende mand. Hvorfor risikere at ødelægge sit eftermæle i Barcelona? Se på Ronaldo i Man Utd…
Lassenftw 08:59          
Messi forekommer mig nu ikke som en spiller, som går så meget op i den slags. Han kunne slutte i Barca for Barcas skyld.
MistGoose 09:13          
Hvis Messi kommer i samme rolle som Alves, hvor han egentlig mere er mentor fremfor starter - og til en meget lav løn, så ville det være fint med Messi tilbage om et par år.

Hvis det er som Ronaldo i United, hvor han er stjernen og den bedst betalte, nej tak.
Ny generation, nyt projekt.
Chris4700 09:22          
@Mistgoose
Enig. Og kan sagtens forestille mig at Messi ville være på samme side her, når den tid kommer
JytteRolf 09:44          
Debut er når man gør noget første gang. Første gang du har sex er din debut. Holder du pause i fire år, og så gør det igen, er det ikke din debut igen, men dit come-back.

Det samme med Alves. Han har debuteret for Barcelona og nu gør han come-back.

Here ends the days lesson.
MagicRonaldinho 09:51          
Messi kommer tilbage om det i år eller næste år.
Der burde være ingen tvivl om at han ikke er glad i Frankrig.
Han gik i sommers fra at være klar til at underskrive en ny kontrakt til at ikke måtte spille i La Liga.

Com´ home Leo.
Nobody 10:29          
Lige præcis, JytteRolf.
Hvis han har energien og lysten, så tror jeg nu nok han kan gøre det igen. Som jeg altid har sagt, man skal have stiv pik for at bolle. Du kan ikke bolle med en slap pik. Som vi sagde på mit gamle fodboldhold: "du må aldrig onanere inden kamp". Hvis noget skal bære frugt, skal noget blive til et stort projekt, så skal der være en lyst. Det er lysten der driver værket!... jeg tvivler dog på at Messi har en stor pik, men han er i hvert fald bedre på en fodboldbane end Lukaku. Altså herregud, det må være de unge drenge der kommenterer de her artikler med Messi, hvor man pensionerer manden. Nå god dag!
Torsdag 19. maj