Luk

Amankwaa: Ikke det rette match i SønderjyskE

| 3F Superliga | 11 kommentarer

Infoboks

AaB - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (08/03)
Bet25 2,22 3,20 3,25
Oddset 2,25 3,30 3,35
bet365 2,10 3,40 3,30

Danny Amankwaa mener ikke, at sine to seneste klubber, Hearts og SønderjyskE, og ham har været de rette match. Den transferfrie spiller samarbejder med en ny agent, siger han til B.T.

Danny Amankwaa fik i vinteren 2019 en etårig aftale med SønderjyskE, men det ophold blev ikke nogen succes, og derfor er Amankwaa står Amankwaa nu uden klub.

Inden skiftet til SønderjyskE slog Amankwaa heller ikke igennem i skotske Hearts, og den 25-årige kantspiller mener ikke, at de to klubber har været de rette match for ham.

Det siger han i et interview med B.T.

- Det er lidt irriterende, fordi jeg ved, hvor god jeg er, og det hele spillede ikke, som det skulle, i hverken Hearts eller SønderjyskE. Vi passede bare ikke sammen. Det var ikke et godt match, siger Amankwaa, som for nyligt har skiftet agent til Per Steffensen i jagten på en ny klub.

Amankwaa mener, at hans nye klub skal have en mere teknisk spilletid, hvor holdet er mere på bolden i kampene, siger han til B.T.

Amankwaas nye agent, Per Steffensen, har tidligere arbejdet med spillere som Daniel Agger og Andreas Cornelius.

Den transferfrie spiller fortæller, at der indtil nu har været et par henvendelser, men intet er endnu blevet konkret.

Amankwaa er et produkt af FC Københavns ungdomsafdeling, og han nåede at spille 99 kampe for FCK. Han scorede fire mål og lave 11 oplæg.

I karrieren har han spillet 139 førsteholdskampe med fem mål og 14 oplæg til følge.


Af Jonas Dalgård
Søndag 7. marts