Luk

Amatører slog Marseille ud i den franske cup

| Coupe de France | 5 kommentarer

Infoboks

Canet Roussillon - Marseille 2-1
Coupe de France
21' 1-0 Bastien Posteraro
43' 1-1 Arkadiusz Milik
71' 2-1 Daouda El Hadji Ba

Søndag led Marseille et særdeles overraskende 1-2-nederlag til amatørholdet Canet Roussillon i 1/16-delsfinalerne i den franske pokalturnering.

Marseilles sæson har ikke kørt på skinner, og søndag blev ondt værre for den franske traditionsklub.

Holdet leverede nemlig en af de helt store skuffelser i sæsonen, da man gæstede miniputterne Canet Roussillon fra den fjerdebedste række i Frankrig i pokalturneringen.

I øjeblikket er marokkanske Nasser Larguet vikar, indtil nyansatte Jorge Sampaoli er ude af sin corona-karantæne, og Larguet havde valgt et ganske stærkt hold til søndagens kamp, hvor spillere som Dimitri Payet og Arkadiusz Milik var med fra start.

Marseille-stjernerne fik hurtigt lidt at bestille, da de undertippede værter kom foran på et frispark efter 21 minutter. Gæsterne fik udlignet ved polske Milik inden pausen, men i anden halvleg blev skuffelsen en realitet.

Canet Roussillon kom nemlig på 2-1 i det 71. minut ved Yohan Bai, og det blev kampens resultat.

Dermed kan Marseille blot koncentrere sig om at forbedre sin placering i ligaen, hvor man i øjeblikket er nummer otte.

Nasser Larguet har været vikar, siden Andres Villas-Boas blev suspenderet efter at have tilbudt sin opsigelse på et pressemøde i februar. Larguet har stået i spidsen for ni kampe, hvor det er blevet til to sejre, fire remiser og tre nederlag.


Af Jonas Dalgård
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar