LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Ambitiøs KIF-træner: Byen har fortjent succes

| 2. Division | 9 kommentarer
Ambitiøs KIF-træner: Byen har fortjent succes
Foto: Ken Jepsen / Kolding IF
Kolding-cheftræner Anders Jensen er meget glad for, at klubben har fået indført kontraktfodbold, og at der er blevet spyttet penge i foretagendet.

Kolding IF har indført kontraktfodbold, og for nylig blev det offentliggjort, at en gruppe investorer har proppet to millioner kroner i klubkassen.

Cheftræner Anders Jensen har ikke haft meget med det administrative arbejde at gøre, men har har været imponeret over at se på udefra.

- Jeg er super-tilfreds. Klubben og byen har fortjent helt vildt, at der kommer lidt gang i det, og der skal lyde en stor ros til de folk, der har siddet og arbejdet med det her.

- Jeg synes simpelthen, det er et super-flot arbejde, der er blevet lavet, siger Anders Jensen.

Et slagkraftigt hold
Indførelsen af kontraktfodbold og det skærpede økonomiske råderum har betydet, at Kolding IF har formået at holde på sine profiler, mens det også er blevet til stærke tilføjelser til truppen.

Og cheftræneren nyder, at han ikke længere må se sine spillere smutte til eksempelvis Middelfart, hvilket er sket hyppigt i de seneste år.

- Det er selvfølgelig dejligt, at vi kan få vendt skuden lidt. Omvendt kan man sige, at jeg også ‘bare’ er træner og spiller med dem, der er der, siger han.

- Men det er dejligt at kunne pege på, hvad vi gerne vil have ind, og hvor vi gerne vil forstærke os, og jeg synes, vi har fået samlet et slagkraftigt hold.

- Først og fremmest er jeg utrolig glad for, at vi har fået papir på dem, der har været med i de lidt mindre gode tider, for det er dem, der skal føre kulturen videre.

- Det har været vigtigt for os at få dem med, og de skal tegne den kultur, der er i klubben.

- I forhold til de nye har vi fået en masse erfaring med spillere, der har spillet masser af divisionsbold, og det er noget, vores relativt unge hold har brug for, siger han.

Går efter oprykning
Kolding IF er en del af oprykningsspillet og har fem point til en oprykningsplads.

Klubbens ledelse har i forbindelse med kapitalindsprøjtningen proklameret, at man nu går benhårdt efter oprykning, og det er Anders Jensen med på.

- Kan vi ikke bare lige så godt gøre det i år så, siger han med et grin og skruer en mere seriøs mine på.

- Det er dejlig ambitiøst. Jeg kan godt lide det. Jeg spiller altid for at rykke op, og der er jo ingen grund til, at der er nogen, der sidder og siger, vi skal blive i 2. division.

- Jeg er helt på højde med ambitionen, og selvfølgelig er det det, vi går efter. Om det bliver i denne sæson eller næste, må tiden vise, siger han.

Kan ikke slappe af
Anders Jensen slår dog fast, at bare fordi der er kommet penge i klubben, man kan ikke begynde at slappe af.

- Det man bare skal have for øje er, at vi som spillere og trænere ikke må læne os tilbage og stille os tilfredse med, at vi nu er en kontraktklub, og tro at det hele kommer ad sig selv - tværtimod.

- Med de her ambitioner følger et stykke meget hårdt arbejde for alle i klubben. For det er jo ikke kun dig, der har fået øje på, at der sker noget i Kolding IF.

- Det har de andre klubber også, og det vil sige, at de vil gøre alt for at slå os, og derfor skal vi gå ydmygt ind til opgaverne og yde 100 procent hver eneste gang.

- Vi spiller i så god en række, at hvis vi ikke spiller i højeste gear, så får vi det rigtig svært mod alle. Hvis vi spiller i højeste gear, så får alle det svært mod os, siger Anders Jensen.

Kolding-træneren har et godt øje til de to sjællandske hold Næstved Boldklub og Hvidovre IF, mens han ser Middelfart Boldklub som favorit til at tage en af oprykningspladserne.

nicolai@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

9 kommentarer

Mikaël 14:51          
Kunne være lækkert med et lokalt hold i suppen på et tidspunkt
Gabriel 15:26          
Med AJ som cheftræner vil Kolding snart rykke op. Imponerende arbejde han har lavet, siden han blev redningsmand
kallekut 15:48          
Helt enig - det er bare en skændsel, at ingen politikere i Kolding By, har fattet, hvad det vil give til hele byen, hvis Kolding if, igen kom på fodbold landkortet ... Håber kommunen snart vågner af tornerosesøvnen, og får hjulpet klubben til en kunst bane ...
XorpiZ 15:56          
Nu er der jo ret beset allerede tre kunstgræsbaner i Kolding. Mere kan man vel næppe forlange.
Diden 15:58          
Kallekut. Helt enig, kommunen og politikerne i Kolding har altid foretrukket at få "kunst" til byen i stedet for mange andre ting. Udover det har Kolding længe været en håndbold by hvilket jo er en mindre skandale.
kallekut 17:27          
XorpiZ - Prøv og tjek hvor MANGE små klubber rundt om i landet, der efterhånden har kunst. Kolding IF har ifølge klubben, selv vendt et truende underskud, til et overskud - oveni reddet 1. holdet fra en sportslig nedtur, da sportschef, og trænere listede ud sf bagdøren ...
Du kan da ikke seriøst mene, at Danmarks 7. Største by, ikke har brug for flere kunstbaner - Det er derimod grotesk, at byens førende divisions hold, ikke har en kunstbane ... Men siden du mener, at 3 baner er nok, til en hel by af Koldings størrelse, med det klima vi efterhånden har, siger DESVÆRRE ALT, om din manglende viden ...
Bugen 17:48          
@kutten kalle

Ironi er altid en svær ting ;-)
Torsdag 17. januar
Onsdag 16. januar