LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ambitiøs Zaha: Jeg vil spille Champions League

| Premier League | 2 kommentarer
Skandaløst forsvarsspil skaber Arsenal-chok: Lukker tre mål ind og taber på hjemmebane
Benteke chokerer mod Arsenal - se målet her
Bullseye: Premier League-spiller får bolden høvlet i skridtet fra to meter
Stærke Sterling sender igen City foran Liverpool - se alle målene i sejren over Palace her
Newcastle-stopper ude resten af sæsonen med alvorlig knæskade
Ambitiøs Zaha: Jeg vil spille Champions League
Foto: Getty Images

Wilfried Zaha har gang i en god sæson, og nu antyder han, at han gerne vil videre fra Crystal Palace. Det sker i et interview med Daily Mail.

Wilfried Zaha er en ombejlet herre, selv om han sidste sommer underskrev en ny aftale med Crystal Palace, der nu har papir på ham til 2023.

26-årige Zaha er blevet kædet sammen med flere store klubber, men han har indtil nu nedtonet rygterne. Nu antyder han dog alligevel, at han gerne vil videre. Det sker i et interview med Daily Mail. 

- Jeg er for ambitiøs. Ikke ambitiøs på den måde, at jeg bare vil spille for en topklub, men jeg vil vinde ting på klubplan og med Elfenbenskysten, siger han.

- Hvis jeg skal blive bedre og opnå det, som jeg ved, jeg er i stand til, så er jeg nødt til at spille på det højeste niveau og vinde trofæer. Jeg er lykkelig for at være kommet så langt i min karriere som spiller, men jeg føler, at jeg har så meget mere at tilbyde.

Den tidligere Manchester United-spiller lægger ikke skjul på, at han gerne vil til en klub på den øverste hylde, hvor han kan prøve kræfter med Champions League.

- Jeg er nødt til at opleve Champions League. Jeg har bare brug for mulighed. Det er alt. Så skal jeg nok gøre resten, slår han fast over for Daily Mail.

Wilfried Zaha har spillet 30 Premier League-kampe for Crystal Palace i denne sæson. Her er det blevet til otte scoringer og otte assists for ham.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Sand
Lørdag 25. maj