Luk

Amini: Har hele tiden følt os som et tophold

| 3F Superliga | 11 kommentarer

AGF-spillerne har hele tiden følt sig som et tophold, siger helten Mustafa Amini efter 2-1-sejren over OB.

AGF hentede fredag sin femte sejr i træk og rykkede op på tredjepladsen i 3F Superligaen.

Mustafa Aminis drømmekasse sørgede således for 2-1 over OB, og australieren er glad for, at det hårde arbejde betaler sig.

- Det er perfekt. Vi har hele tiden følt os som et tophold, og det er rart at se, at det hårde arbejde på træningsbanen nu også begynder at give resultater, siger Amini til stiften.dk.

Næste opgave for AGF er VSK Aarhus i Sydbank Pokalen, inden FC Nordsjælland venter i Superligaen i næste weekend.


Af Sara Margren

11 kommentarer

T-United 08:31          
Begynder aktierne så ikke snart at stige? :-)
RaSMuS. 09:00          
Som mangeårig AGF tilhænger er den seneste stime nærmest svær at tro på, og det virker næsten surrealistisk at have vundet fem superligakampe i streg. Optimismen er vitterligt større, end jeg kan huske, at den har været i mange år. Det er lovende, men vi er ikke noget tophold, fordi vi har vundet fem kampe i starten af sæsonen.

Jeg kan derfor ikke undgå at få en lille smule ondt i maven over denne udtalelse fra Amini. At være spiller for AGF kræver altså en gang historieundervisning, så man ikke risikerer at flytte bagenden op i en højde, hvor den er alt for nem at klaske for resten af fodbolddanmark.

Før vi kan tage ordet ´tophold´ i vores mund, skal vi konsolidere os som et solidt midterhold. Det har vi ret beset ikke været siden midten af 90´erne.
14-titler 09:08          
Vi skal da på ingen måde ligge bånd på os selv af frygt for fodbolddanmarks morfar-humor. Vi skal bare fortsætte og ikke tænke os selv rundtosset. David-stilen. KSDH. Lets fucking go!
bruger 147087 09:13          
De ligger der lige nu, men jeg tror ikke de bliver der
T-United 09:25          
Det tror jeg, de gør, for de har faktisk et temmeligt godt hold og en bred trup. Kan ikke se mange bedre.
Kompis 09:45          
RaSMuS.: Du skal ikke være nervøs for Aminis udtalelse. "Top team" som han formodentlig har sagt, kan mindre sexet oversættes til et godt hold.
Steen A 10:26          
Clickbait artikel.
Søndag 20. oktober