Luk

Ammitzbøll sikrede remis i AGF's første test

| Danmark | 16 kommentarer

Infoboks

AGF - Viborg FF 2-2
Træningskamp
29' 0-1 Tobias Bech
36' 0-1 Albert Grønbæk
50' 0-2 Younes Bakiz
62' 1-2 Alexander Ammitzbøll
65' 2-2 Alexander Ammitzbøll

Alexander Ammitzbøll scorede begge mål, da AGF vendte 0-2 til 2-2 mod Viborg FF i holdets første testkamp denne vinter. Albert Grønbæk blev udvist i første halvleg.

AGF spillede fredag sin første testkamp denne vinter, og modstanderen var 1. divisions tophold Viborg FF.

AGF stillede ganske stærkt op, men havde også fundet plads til flere unge spillere fra start, blandt andre 19-årige Mikkel Lassen og 20-årige Mads Bager.

Viborg blev dirigeret af assistenttræner Nickolai Lund, da der endnu ikke er en cheftræner på plads, og de grønblusede kom bedst fra land.

Alassane Jatta opsnappede en fejlaflevering fra Jesper Juelsgård, og så gik det stærkt mod mål. Sebastian Grønning fandt stortalentet Tobias Bech, som køligt sparkede Viborg på 1-0.

Efter 36 minutter måtte AGF-spilleren Albert Grønbæk gå tidligt i bad på grund af gult kort nummer to, da han prøvede at filme sig til et straffespark i en duel med Jeppe Grønning i feltet.

Herefter ventede der som sædvanlig masser af udskiftninger i pausen fra begge hold, men Viborg kom også bedst fra start i anden halvleg.

Med et par minutter spillet blev det således 2-0 efter et boldtab af AGF, som blev fremtvunget af et godt Viborg-pres. Younes Bakiz blev spillet fri i dybden og bankede kuglen ind til en fordobling af føringen.

Jon Thorsteinsson havde et fint spark på mål et stykke udefra, men Viborg fortsatte med at presse på. De grønne fik dog ikke lukket kampen, og så kom AGF i stedet med igen.

Efter en time tog unge Magnus Anbo et par gode træk i feltet og fandt tilbagevendte Alexander Ammitzbøll, som sparkede bolden ind til 1-2.

Få minutter senere blev det så også 2-2, da Ammitzbøll blev sendt af sted i en omstilling, og han kunne nemt løbe ned og hamre udligningen i mål.

Herefter var det AGF, der lagde et højt pres på Viborg, og Gift Links var tæt på at gøre det til 3-2 kort før tid efter et godt oplæg af Casper Højer, men forsøget sad lige på Viborg-målmand Can Dursun.

Der kom ikke flere mål i kampen, som dermed endte 2-2.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Sara Margren

16 kommentarer

magn6243 15:58          
Viborg leger med dem i de første 55-60 min.
Midtjyde 16:08          
VFF var lidt overraskende bedst den første time - bedst teknisk, taktisk og fysisk. Her havde jeg forventet mere fra de hviii

Ellers en fin træningskamp med OK intensitet - VFF fortsatte i præcis samme spor som i efteråret (dog uden Bonde, som vel var vores bedste mand i efteråret - ved ikke om han er alvorligt skadet)
Kan VFF holde det tekniske niveau fra den første time ser det godt ud - og fysisk var de helt på niveau med GF
Til gengæld forekommer B kæden ikke helt på samme niveau - GF var bedst efter de sædvanlige utallige udskiftninger, men det var vel forventet

God start - vel vidende at træningskampe ikke tæller det store, udover måske en smule på selvtillidskontoen
Badbonez 16:12          
Gf fans : hvor mange profiler startede ude eller var ikke med idag ??
alexis 16:14          
Grabara, Grønbæk, Thorsteinson og Mortensen var eneste startere der er mere eller mindre faste i gala opstillingen
24601 16:16          
Håber godt nok den første halvleg var en slem om ferie hjerne, for nøj det var skidt. Vel kun Møller Lassen og til dels Grabara der spillede okay. Bedre i anden halvleg, heldigvis.
Equalizer 16:24          
Nu så jeg ikke kampen, og ved selvfølgelig ikke om kendelsen er rigtig, men hvem fanden prøver at filme sig til et straffespark i en venskabskamp... ikke at jeg bifalder det overhovedet, men der er jo ingen ting på spil og handler bare om at få minutter i benene.
Karhor 16:39          
Jeg så ingen protester mod kendelsen... Bagud 0-2, tilpas tirret, så tror jeg man falder lettere og opsøger måske også de muligheder, der ikke er der...
Tirsdag 2. marts