Luk

Amputeret Paris-hold tabte til effektive Lens

| Ligue 1 | 13 kommentarer

Infoboks

Lens - PSG 1-0
Ligue 1
57' 1-0 Ignatius Ganago

Paris manglede 12 spillere, da de torsdag aften tabte 1-0 på udebane mod Lens i Ligue 1.

Paris spillede klubbens første kamp i den nye Ligue 1-sæson torsdag, da de var på besøg hos Lens. 

Hjemmeholdet havde allerede spillet en kamp, da de før landskampspausen tabte til Kasper Dolberg og Nice. 

Paris manglede hele 12 spillere til kampen mod Lens. Syv var ude på grund af positive corona-tests blandt andet Kylian Mbappe, mens klubben manglede yderligere fem spillere af forskellige årsager.

Det gav blandt andet en startplads til den 20-årige polske keeper Marcin Bulka samt de to 18-årige Kays Ruiz-Atil og Arnaud Muinga.

På trods af et amputeret hold, satte Paris sig tungt på boldbesiddelsen i første halvleg, hvor de ikke gav meget væk til Lens.

Omvendt skabte Paris heller ikke meget i den anden ende, og efter en chancefattig første halvleg gik holdene til pause med 0-0.

PSG-dominansen fortsatte i anden halvleg, hvor kampbilledet fortsatte. Paris spillede og spillede, men uden at komme igennem til det store.

Og så fik Lens den mulighed, de havde ventet på.

Unge Marcin Bulka i Paris-målet lavede en fejl i opspillet og spillede bolden direkte i fødderne på Ignatius Ganago, der sikkert udnyttede den store fejl. 1-0 til Lens.

Scoringen ændrede bestemt ikke kampbilledet som fortsat var meget fastlåst. Lens stod godt og tillod ikke mange Paris-afslutninger.

Hjemmeholdet var tæt på at udbygge føringen efter 78 minutter, men et helt frit hovedstød blev headet forbi.

I kampens slutfase pressede Paris på, men Lens fik afværget det hele, og dermed tabte Paris sæsonens første kamp til nyoprykkede Lens. 

 


Af Jonas Nielsen
Søndag 16. januar