Luk

Amundsen hædres som månedens spiller

| Major League Soccer | 8 kommentarer

Infoboks

Danske Malte Amundsen er blevet kåret til månedens spiller i New York City FC efter flere stærke præstationer i oktober.

Vejle solgte tilbage i februar backprofilen Malte Amundsen, og han ser for alvor ud til at have fundet melodien i USA.

På det seneste har Amundsen fået massevis af spilletid i New York City FC, og den 23-årige danskers præstationer bliver nu hyldet.

Han er nemlig blevet kåret til månedens spiller for oktober, hvor han udover sit utrættelige løbearbejde bidrog med to assists og skaffede et afgørende straffespark.

Malte Amundsen står i alt noteret for 32 kampe, fire oplæg og en enkelt scoring for Manchester Citys amerikanske søsterklub.


Af Martin Schmidt

8 kommentarer

CLkommerhjem 22:16          
Stærkt Malte. Har ikke fået fuldt så meget med hvordan han klarer sig derovre, så dejligt at læse at han har bidt sig fast.
mansemand 22:20          
hmm..Var det sportligt det rigtige valg i så ung en alder ?
Kenken 22:24          
Hvorfor egentlig ikke?

Jeg tænker i sammenhæng med de mange der skifter til europæiske klubber for at sidde på bænken eller slet ikke være i kamptruppen. Udvikler han sig videre er der stadig mulighed for at komme til større (europæiske) klubber som man nogle gange ser spillere kommer til gennem omveje i stedet for den direkte vej.
rambro 22:44          
De mp ærgre sig lidt i agf over at man ikke bød det, VB krævede. Solidt videresalgspotentiale og nok ikke helt lige så dyr som Kahl …
Kenken 22:54          
Vejle fik efter sigende 10 mio plus procenter. Og Vejle er efter sigende generelt ikke interesseret i at sælge til Danske klubber. Hvad forsøger jeg at sige? Blot - uden at kunne vide det eller have noget at have det i - lyder det til det er en pris der er for høj til en intern handel mellem danske klubber, også i forhold til hvad danske klubber har mod på at betale
Hvasdk 06:41          
Er det fordi der stå Vejle at folk ikke mener han gode nok til en dansk eller en eu klub
Lørdag 29. januar
Fredag 28. januar