Luk

Amundsen om New York: Et af de bedste hold

| Major League Soccer | 10 kommentarer

Infoboks

Silkeborg - Vejle Boldklub
Superligaen Grundspil (20/02)
Bet25 1,76 3,70 4,50
Oddset 1,60 3,90 5,30

Malte Amundsen skrev fredag under på en kontrakt med amerikanske New York City FC, og danskeren glæder sig til at komme i gang, da det er et af de bedste hold i MLS.

Malte Amundsen kunne fredag endelig kalde sig New York City FC-spiller, da det blev annonceret, at amerikanerne havde hentet danskeren til klubben.

At skifte til MLS er ikke hverdagskost for danske spillere, men muligheden for at spille for et af de bedste hold i USA fik Amundsen til at skifte.

Det fortæller danskeren til klubbens hjemmeside.

- Det er en vidunderlig følelse for mig, og jeg er meget glad for at underskrive med NYCFC. Jeg ved, at det er en stor klub, og MLS er en meget god liga, så for mig var det en no-brainer, udtaler Malte Amundsen til klubbens hjemmeside og fortsætter.

- Jeg ville være med på et hold, der vinder, og jeg ved, at NYCFC har været et af de bedste hold i ligaen de sidste par sæsoner. Forhåbentlig kan vi nu fortsætte med at opnå noget større end det, de har gjort indtil videre.

På den anden side at Atlanten skal Amundsen nu trænes af nordmanden Ronny Delia, som har haft ansvaret for New York City FC siden januar 2020, og det er en person, som Amundsen kendte til.

- Jeg kendte Ronny før, fordi han har været i Norge og hos Celtic. Jeg talte med ham, og den måde, som han vil spille på, passer godt til min stil. Jeg ved, at New York er den største by i verden, og jeg ser frem til at opleve alt, hvad den har, men jeg er kommet her for at spille fodbold og vinde et trofæ for denne klub og vores fans, fortæller danskeren.

23-årige Malthe Amundsen har tidligere forsøgt sig i udlandet, da han har tørnet ud for Eintracht Braunschweig og Rosenborg, inden han i 2019 vendte hjem til Vejle Boldklub. 


Af Raymund Nelausen
Søndag 23. januar
Lørdag 22. januar