Luk

Amundsen: Skulle forløse talentet og videre

| International | 3 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - Kolding IF
Sydbank Pokalen (04/12)
bet365 1,36 4,50 8,00

Det var planen fra start, da Malte Amundsen skiftede til Vejle for to år siden, at han skulle forløse sit talent og komme videre til udlandet. 

Fredag blev det endeligt officielt, at Malte Amundsen skifter til New York City, som bold.dk kunne fortælle i sidste uge. 

Dermed afsluttes den plan, som den 23-årige venstreback lagde, da han i 2019 skiftede fra Rosenborg til Vejle. 

-Vejle Boldklub og jeg indgik en aftale, da jeg skiftede til klubben. Jeg skulle give den gas og vise, at jeg kunne forløse mit talent og blive en profil på holdet, og dernæst ville klubben sørge for, at jeg kunne komme til udlandet igen. 

- Det har jeg arbejdet målrettet for sammen med Vejle Boldklub. Det har været en fornøjelse at bære den røde trøje og sammen med mine holdkammerater først rykke op, og nu skabe fine resultater i 3F Superligaen. 

- Jeg er sikker på, at holdet med den kvalitet, det besidder, nok skal sikre sig overlevelse i ligaen. Der skal også lyde en stor tak til VB's fans. De har støttet og heppet på mig og holdet fra dag et. Selv i en coronatid har vi kunne mærke dem. Den støtte er jeg taknemmelig for, siger Amundsen til klubbens Facebook-side. 

Ifølge bold.dk's oplysninger får Vejle lige i underkanten af ti millioner kroner for Malte Amundsen.


Af Andreas Roesen
Fredag 3. december
Torsdag 2. december