Luk

Ancelotti: Defensiven er vores problem

| Premier League | 5 kommentarer

Infoboks

Everton - Sheffield Wednesday
FA Cup (24/01)
Oddset 1,30 4,90 7,50
bet365 1,33 5,00 10,00

Everton-træner Carlo Ancelotti er ikke tilfreds med sit holds defensive indsats den seneste tid og håber, det bliver bedre efter landsholdspausen.

Everton tabte for tredje kamp i træk i Premier League, da Manchester United lørdag kunne tage fra Goodison Park med en 3-1-sejr.

På trods af at Everton kun har scoret to gange i de seneste tre kampe, er det ifølge træner Carlo Ancelotti ikke holdets offensiv, der er problemet. Det er derimod defensiven. 

Det siger han til klubbens hjemmeside.

- Jeg er ikke bekymret for vores offensiv. Det er defensiven, vi skal arbejde på. Det vil vi gøre, og så håber jeg, at jeg snart ser mit hold spille som i begyndelsen af sæsonen, siger han og fortsætter:

- Det er helt klart et problem, der skal løses. Og det er ikke kun forsvarsspillernes problem, det er en kollektiv opgave. Når man ikke forsvarer godt, er man nødt til at kigge på hele holdet.

Everton startede Premier League-sæsonen med at vinde fire kampe i træk, men siden 1-1-resultatet med Liverpool, er de gået helt i stå og har tabt tre kampe i træk.

Desuden er holdet blevet ramt af nogle skader, som heller ikke har gjort tingene nemmere, siger Ancelotti.

- Det er desværre ikke en god periode for os. Vi har tabt tre i træk og har store problemer med skader og karantæner. Hvert år rammer man en hård periode, hvor man skal håndtere flere svære ting. Det er den periode, vi er i nu. Jeg håber, at vi har vores skadede spillere tilbage efter landsholdspausen, siger han.

Everton har i sine otte Premier League-kampe scoret 16 mål og lukket 14 ind. Holdet ligger efter lørdagens nederlag nummer seks.


Af Jonas Nielsen

5 kommentarer

ligaes 13:13          
Ancelotti er og bliver en voldsomt overvurderet manager.

Var aldrig fan af ham i Madrid. Hvis han ikke har en guldtrup på forhånd, får han sjældent noget ud af sine metoder
TheUnitedWay 13:16          
Efter en flot start er luften gået af ballonen. Jeg synes især at Everton spiller for langsomt.
Gshock 13:58          
Ancelotti er og bliver en voldsomt overvurderet manager.

Var aldrig fan af ham i Madrid. Hvis han ikke har en guldtrup på forhånd, får han sjældent noget ud af sine metoder

I så fald kan han sammenlignes med Pep.

Jeg tror stadig at Ancelotti og Everton kommer til at blande sig i toppen.
Watchdog 15:41          
Mon ikke de fleste trænere er udfordret hvis de ikke har et ordentligt spille materiale, selv om nogen selvfølgelig er bedre til at udvikle en trup end andre.

TheUnitedWay har fat i noget af det rigtige. De seneste kampe har tempoet i spillet været ALT for langsomt. Hurtigere kombinationer var netop noget af det Everton var gode til de første 4 kampe og det hjælper når de får Richarlison tilbage.

Everton er dog stadig et langtidsprojekt. Jeg synes Ancelotti er den rigtige træner pt. Der har i forvejen været rigelig, men nødvendig udskiftning på den post.

Truppen er for smal. Væk med Iwobi, Bernard, Sigurdson, Delph, Mina, Davis mfl. De er for dårlige og skal erstattes af bedre og yngre spillere evt. ktydret med et par "James" type signings fra Storklubernes overskuds lager. Isco i Januar har været nævnt.

Så skal der holdes på Richarlinson ( Holdets vigtigste spiller), Calvert-Lewin, James og Keane i mens de ligger og roder som nr. 8-12 i mens der bygges på og flyttes til nyt stadion.
Peter Nielsen 16:28          
Største problem som jeg ser det er at reserverne langt fra er så gode som start 11. Jeg tror ikke en klub som Everton får en bedre træner.
Søndag 24. januar
Lørdag 23. januar