Luk

Ancelotti om Barca-nedtur: Jeg er ikke glad

| La Liga | 13 kommentarer

Infoboks

Rayo Vallecano - Barcelona
La Liga (27/10)
Oddset 4,00 3,75 1,87
bet365 4,20 3,80 1,80

Real Madrid-cheftræner Carlo Ancelotti er generelt ikke glad for, når det går dårligt for fodboldhold, og det gælder derfor også rivalerne fra FC Barcelona, fortæller han.

Det kører sgu ikke rigtigt hos FC Barcelona, som torsdag aften løb ind i en ny nedtur og blot fik 0-0 mod Cadiz CF.

De har derfor kun ni point efter fem runder i La Liga, men at det går dårligt for rivalerne, er ikke noget, som Carlo Ancelotti morer sig over.

Real Madrid-cheftræneren er nemlig generelt ærgerlig over, når det går dårligt for fodboldhold, og det gælder også Barcelona, fortæller han på fredagens pressemøde ifølge spanske Marca.

- Jeg ser kampene, jeg kan lide fodbold, og jeg er ikke glad, hvis et hold klarer sig dårligt. Jeg kigger, jeg vurderer og fokuserer på mit hold. Men jeg er ikke glad, hvis et hold ikke klarer sig godt, hverken Barcelona eller noget andet hold.

I modsætning til Barcelona har Real Madrid derimod fået en god start på La Liga-sæsonen, hvor de står noteret for 16 point efter seks kampe. 

Den spanske hovedstadsklub tørner lørdag sammen med Villarreal klokken 21:00, hvor de kan skabe et hul på hele ti point ned til Barcelona.


Af Raymund Nelausen
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober