Luk

Ancelotti om Benzema: Komplet på alle måder

| La Liga | 1 kommentar

Karim Benzema blev onsdag aften 200-måls jubilar i La Liga, og det får hans cheftræner, Carlo Ancelotti, til at kalde ham for en komplet angriber.

Carlo Ancelotti så sit Real Madrid-mandskab køre gæsterne fra Mallorca godt og grundigt over onsdag aften. Madrilenerne vandt med tenniscifrene 6-1.

Efter kampen var der mange gode præstationer at tage fat på. Blandt andet lavede Marco Asensio hattrick mod sin tidligere arbejdsgiver, og så blev Karim Benzema 200-måls jubilar i den spanske liga, med sit andet mål i kampen.

Efterfølgende forholdt Ancelotti sig derfor også positivt til sin franske angriber, der ifølge ham er helt komplet.

- Det faktum, at han har scoret så mange mål, får dig måske til at glemme, at han også kombinerer virkelig godt, og kommer dybt for at lave assists, udtaler Ancelotti og fortsætter om angrebsesset.

- Han er en angriber, som ikke bare scorer mål. Han er komplet på alle måder, mener Ancelotti.

De iøjnefaldende præstationer var efter kampen ikke det eneste Real-træneren forholdt sig til. Også Luka Jovic skulle have roser med på vejen.

- Når han (Benzema) bliver træt, sætter vi Luka Jovic ind, fordi han gør det rigtig godt, synes jeg. Det er hårdt, eftersom han har så hård konkurrence. Men den smule han spiller, gør han det godt i. Han kom tæt på to gange i aften og spillede også godt i Valencia.

- Når Benzema har brug for at hvile, vil han spille, siger Ancelotti.

Benzema lader dog stadig til at være Reals hovedperson.

I denne sæsons La liga-start har han været involveret i 13 mål allerede (7 mål og 6 oplæg), og det er han den kun tredje spiller til at opnå på bare seks ligarunder. Før ham har Lionel Messi i 2011/2012 og Cristiano Ronaldo i 2014/2015 opnået det ifølge statistikmediet OptaJose.

Foruden sine 200 mål i La Liga har Benzema også 111 assists i den bedste spanske liga tilskrevet sit navn.


Af Kristoffer Lind Pedersen

1 kommentar

Det hele handler ikke om dig! 10:50          
Absolut verdensklasse!!!
Torsdag 28. oktober