Luk

Ancelotti om skadet Benzema: Ikke alvorligt

| La Liga | 2 kommentarer

Infoboks

Real Sociedad - Atletico Madrid
Copa del Rey (19/01)
Oddset 2,75 3,10 2,45
bet365 3,00 3,10 2,55

Carlo Ancelotti forsikrede efter sejren lørdag i La Liga mod Real Sociedad, at skaden til Karim Benzema ikke ser alvorlig ud.

Lørdag aften spillede Real Madrid topopgør mod Real Sociedad i La Liga, men efter bare et kvarters spil så Real-tilhængerne et ubehageligt syn – udskiftningen af Karim Benzema, med hvad der lignede en skade i baglåret.

Carlo Ancelotti beroligede dog fansene til pressemødet efter kampen, hvor han kunne forklare, at skadens omfang nok ikke betød en længere pause.

- Karim-tingen virker ikke alvorlig overhovedet. Jeg tror ikke, at han er der på tirsdag (mod Inter i Champions League, red.), sagde Ancelotti efter kampen ifølge AS.

- Han havde et problem, der chikanerede ham, og han ville ikke forcere det. Vi kommer til at lave nogle tests. Jeg tror ikke, at han bliver klar til på tirsdag, men han kan måske nå at blive det til søndag (mod Atletico Madrid, red.), sluttede Real Madrid-træneren.

Det er imidlertid også to opgør, som Madrid-klubben nok vil være slemt kede af at skulle undvære deres topscorer i, hvis det er tilfældet.

Lykkeligvis viste Benzemas indskifter Luka Jovic sig dog sjældent farlig i lørdagens kamp, hvor han først assisterede til Vinicius Junior og sidenhen selv kom på tavlen til slutresultatet 2-0.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Mandag 17. januar