Luk

Ancelotti ser Benzema som Ballon d'Or-bejler

| La Liga | 21 kommentarer

Infoboks

Shakhtar Donetsk - Real Madrid
Champions League gruppe D (19/10)
Oddset 5,50 4,40 1,55
bet365 6,00 4,00 1,53

Carlo Ancelotti mener, at Karim Benzema bør være i spil til Ballon d'Or. Han er som god vid, der bliver bedre med alderen, siger Real Madrid-træneren.

30 mål i sammenlagt 46 kampe i sidste sæson og otte træffere i seks kampe i den nye La Liga-sæson.

33-årige Karim Benzema har kontinuerligt vist, at han ved, hvor målet står, og spørger man Real Madrids cheftræner, bør franskmanden være blandt bejlerne til den prestigefyldte Ballon d'Or-pris, der gives til verdens bedste spiller.

Det siger Carlo Ancelotti på et pressemøde op til Real Madrids hjemmekamp mod Villarreal lørdag aften.

- På baggrund af hans seneste sæson og hans nuværende form må han være på Ballon d'Ors shortlist.

- Karim har tid til at vinde det, for jeg tror ikke, det her er hans sidste sæson. Tilsyneladende er han som god vin, der bliver bedre med alderen, siger Carlo Ancelotti ifølge Football Italia.

Karim Benzema har i alt scoret 287 mål og lavet 151 oplæg i 566 kampe for Real Madrid.


Af Martin Schmidt

21 kommentarer

Goat! 13:24          
Verhagen bør også være i spil til den.
Indmedwind 13:25          
Lewandowski er bedre og mere sikker på bolden og foran mål og selv han har ikke vundet den kan ikke se hvordan benzema skulle kunne vinde den som real ser ud lige nu med kun et par gamle profiler
Indmedwind 13:26          
Ja på papiret er han verdens bedste hehe
Kastrup 13:41          
Det ville også være mærkeligt, hvis ikke en Real Madrid træner mente, at en af hans spillere skulle have Ballon D´Or…
Så kan man være enig eller ej, men Benzema er da klart Ancelottis bedste bud…
Tom Wanks 13:41          
Kan Benzema holde blot 75% af dampen oppe i den kommende tid, kan han ikke undgås i kampen om ballonen. Antal assists og scoringer i indeværende ligasæson (8 mål, 7 assists i 6 kampe) er på et tårnhøjt niveau, og dét på trods af at Real spillemæssigt har været noget svingende.
Det hele handler ikke om dig! 13:47          
Indmedwind:
Det er er jo altid en subjektiv vurdering, om hvem man nu synes er bedst. Men lige nu er der ingen, der nærmer sig det niveau Benz har. 6 kampe er spillet, og han har lavet 8 mål og 7 assists, altså hvilket svarer til 2½ mål pr. kamp. Real Madrids gennemsnitsalder ligger på de 27, så overordnet set har de en trup i deres bedste fodboldalder. Real Madrid har en målscore, som siger 21-8, vel og mærket efter 6 kampe.
Indmedwind 13:55          
Ja det mærkeligt hvis man bliver forbigået selv med så vilde stats på en sæson var derfor jeg tænkte så burdte lewandowski jo også ha fået den i den sæson var det modric der fik den tror jeg pga det EM .. Men vildt Robert ikke har fået den kan alle jo se det en skændsel og det siger selv en Messi fan her
Søndag 17. oktober
Lørdag 16. oktober