Luk

Ancelotti: Takker Courtois for første halvleg

| Champions League | 4 kommentarer

Infoboks

Inter - Real Madrid 0-1
Champions League gruppe D
89' 0-1 Rodrygo

Real Madrid-træner Carlo Ancelotti sender en tak til sin målmand Thibaut Courtois, der sørgede for, at holdet ikke var bagud ved pausen mod Inter.

Real Madrid snuppede onsdag aften en sen 1-0-sejr over Inter på udebane i Champions League-gruppespillet. 

I første halvleg var spanierne dog til tider på hælene, og cheftræner Carlo Ancelotti erkender da også, at man skal sende en tak til målmand Thibaut Courtois for, at madrillenerne ikke var bagud ved pausen.

- Det var en meget vigtig sejr. Vi var bedre i anden halvleg end den første. Vi indkasserede ikke mål takket være Courtois i første halvleg. Før pausen stod vi for lavt og kom derfor til at forsvare alt for meget, hvilket vi fik ændret i anden halvleg, hvor vi lykkedes med at spille bolden bedre ud af presset. 

- Vi satte Rodrygo på banen og spillede mere over kanterne, og vi fandt nogle løsninger her. Jeg kunne godt lide kampen, fordi vi led, men vi led som et hold. Jeg kan godt lide, at vi ved, hvordan man lider og ofrer sig for holdet, siger Carlo Ancelotti ifølge Marca. 

Han fortsatte rosen af Rodrygo, der ikke startede, men viste, at han ved, hvordan man skal bruge sine minutter på banen.

- Det er ikke vigtigt, hvor mange minutter han kommer til spille, men hvordan han bruger minutterne. Han hjalp Carvajal meget og så var han meget kold i modstanderens felt og scorede et utroligt mål. 

Gruppens anden kamp endte 2-0 til Sheriff Tiraspol mod Shakhtar Donetsk. 


Af Andreas Roesen
Lørdag 16. oktober