Luk

Anderlecht-chef: Sanneh blev for at få høj løn

| Jupiler Pro League | 17 kommentarer

Infoboks

Anderlecht - Waasland-Beveren
1. Division A (22/01)
Oddset 1,33 5,30 7,65

Anderlechts sportsdirektør Peter Verbeke mener, at Bubacarr Sanneh er blevet i klubben, da han ikke ville væk fra sin høje løn.

I 2018 skiftede forsvarsspilleren Bubacarr Sanneh fra FC Midtjylland til den belgiske klub Anderlecht.

Anderlechts sportsdirektør, Peter Verbeke, vil gerne af med Sanneh, der ikke har slået i gennem i klubben. Verbeke fortæller, at Sanneh er blevet i klubben i dette transfervindue, fordi det er økonomisk attraktivt for ham at blive.

- Sanneh ville ikke væk, fordi han er så godt betalt. Og det koster også penge at ophæve hans kontrakt, siger Verbeke til Het Nieuwsblad og fortsætter: 

- Vi må prøve at leve med uligheden i omklædningsrummet, men vi vil aldrig give så høje lønninger længere. Agenter kommer forgæves, hvis de tror, de kan komme her og lave store penge.

25-årige Sanneh har blot spillet 19 kampe for Anderlecht på to år, og hans tid i klubben har været præget af lejeophold. Han har kontrakt i Anderlecht frem til 2023.


Af Johannes Skjøth

17 kommentarer

Tanken 22:27          
Man må også bare respektere at fodbold for ham er ligeså meget for at forsørge hans familie resten af livet. Der er den løn ikke uvæsentlig
AaBager 22:32          
Latterlig chef, der har brug for at hænge spilleren ud. Klubben har sgu selv skrevet under på kontrakten og fair hvis han foretrækker at blive kontrakten ud, hvis han ikke kan få samme løn andre steder. At forsøge at skubbe spillere ud af klubben, er lige så klamt, som når spillere strejker.
Adamantium_1 22:44          
Ærgerlig sag for alle parter - også for Sanneh, der skal hænges offentligt ud.

Anderlecht er inde i en større krise - og så kan den uduelige ledelse ikke gøre andet end at finde syndebukke for at shifte lidt af fokus.

Sanneh er i sin gode ret til at indkassere hver eneste krone - men det må også være hårdt at være på arbejdsplads, hvor man er åbenbart er så uønsket.

Nu gad jeg vide, hvad fanden de har givet ham i løn.
MGPsamba 22:53          
Jeg forstår eddermame sagtens Bubacarr Sanneh. Og håber i øvrigt han kommer til at spille en masse god 1.holds fodbold - også gerne på endnu en fin økonomisk kontrakt.
JG-FCN 22:56          
Sjovt han siger det som om det er en negativ ting. Vi andre bliver sgu da også der hvor vi får den højeste løn. At det der er 2-3 0´er mere på Sannehs løn end os andres gør ingen forskel på det.
slejser kongen 22:56          
mistede alt for anderlecht !! pisse ligegyldig viden for os læsere.. kæmpe amatør ledelse hvis man slynger sådan en udtalelse ud.
manden har skrevet under på et tilbud han fik for at tilslutte sig .. fyr ham og giv ham hvad hans kontrakt siger og kom videre.. verbeke kæmpe taber..
Har I set mine nøgler? 22:56          
Hvor er det, I læser, at han bliver hængt ud, og at det bliver fremstillet som noget negativt??
Tirsdag 19. januar