Luk

Anders Dreyer: Brøndby ville have mig

| 3F Superliga | 8 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (04/02)
Bet25 1,45 4,60 6,80
Oddset 1,45 4,50 7,35
bet365 1,44 4,33 7,00

Anders Dreyer fortæller, at Brøndby var ude efter ham, men at Brighton ikke ville sælge ham på det tidspunkt.

FC Midtjyllands Anders Dreyer skiftede i januar 2020 til FC Midtjylland fra engelske Brighton.

Dreyer fortæller i et interview med Eurosport, at han oplevede interesse fra Brøndby i sommeren, inden han blev udlejet til Heerenveen i 2019.

- Der var lidt interesse fra Brøndby, men der var ikke noget konkret. Der stod lidt om, at Brøndby gerne ville have mig, og min agent fortalte mig det også, siger Dreyer til Eurosport og fortsætter:

- Det var om sommeren, inden jeg blev udlejet til Heerenveen. Der var Brighton ikke villige til at sælge mig. Jeg er rigtig glad for, at jeg endte i FC Midtjylland. Vi vandt guldet sidste år, vi spiller med om guldet i år, og vi spiller i Champions League. 

Anders Dreyer skiftede fra Esbjerg til Brighton i 2018 uden den store succes. Han blev lejet ud til St. Mirren og Heerenveen, inden han skiftede til FC Midtjylland, hvor han siden har scoret 11 mål og lavet 11 assists i 31 kampe.


Af Johannes Skjøth

8 kommentarer

bruger 174071 17:32          
Han havde været dejlig i Brøndby og en god erstatning for Hjulsager dengang
HGW 17:34          
Det er jeg glad for at høre vi ville. Jeg synes virkelig han er god i FCM.
Jesper 1981 17:45          
Jeg syntes bestemt også den gule trøje kunne klæde Dreyer, ingen tvivl om det! Det undre mig mere at han fortæller det, hvad skal vi med historien, han er glad i FCM. Færdig slut, og flot arbejde af dem...
Peter0811 17:56          
Mon ikke det hænger sammen med ståles interview fra igår . Der bliver Dreyer omtalt som en spiller man har kigget på i fck , men man ikke rykker på ... Mon ikke en journalist har skulle brygge lidt på det , og har kontaktet Dreyer , og prøvet at koge lidt suppe på det .
bruger 150661 18:02          
Er det agurketid historien er jo kun for ren beskæftigelse af journalist
2020Guld 18:07          
Konge signing af FCM !!
Rogosjin 18:59          
Mon ikke det hænger sammen med ståles interview fra igår . Der bliver Dreyer omtalt som en spiller man har kigget på i fck , men man ikke rykker på ... Mon ikke en journalist har skulle brygge lidt på det , og har kontaktet Dreyer , og prøvet at koge lidt suppe på det .
Ja og så det at Dreyer bare er en rigtig stor profil.

Selvfølgelig har både Brøndby og FCK været hamrende interesseret i ham, han var trods alt allerede i Esbjerg og i 1.div så åbenlyst et talent at det stod klart for alle at her var der en spiller som kunne give alle hold et kvalitetsnøk opad.

FCM har været dygtige til at finde det rigtige tidspunkt at hente ham på.
Søndag 24. januar
Lørdag 23. januar