LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Anders Gerber stopper på Færøerne

| Betrideildin | 3 kommentarer
Anders Gerber stopper på Færøerne
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
Efter to år som cheftræner i færøske NSI Runavik tager Anders Gerber hjem til Danmark. Han udelukker dog ikke et nyt udenlandsk job.

For små to år siden drog den tidligere Silkeborg-assistent Anders Gerber til Færøerne for at blive cheftræner i NSI Runavik.

Den oprindelige etårige aftale blev forholdsvist hurtigt forlænget, men efter denne sæson drager Gerber hjem til Danmark ved kontraktudløb.

- Det er en primært familiær beslutning. Jeg har været to år i klubben og har bestemt været glad for det.

- Men nu er det prøvet, og jeg tager tilbage til Danmark, og så må vi se, om der kommer noget på tale derhjemme, siger Gerber til bold.dk., der havde familien boede hos sig på Færøerne fra sommeren 2016 til sommeren 2017.

Gerber udelukker ikke, at han tager et nyt job i udlandet.

- Jeg siger ikke, at det skal være Danmark. Jeg siger heller ikke, at det ikke kan blive Færøerne igen. Eller at det ikke kan blive Tanzania eller Mongoliet.

- Jeg holder alle døre åbne, men flybilletten til Danmark er bestilt til 24. oktober, og så vi se, hvad der kommer af muligheder, siger Gerber, der trods to år som cheftræner ikke udelukker at tage et assistentjob igen.

- Jeg vil gerne være cheftræner, men jeg vil også gerne være assistent. Det kommer helt an på klubben og perspektiverne i jobbet.

- Som cheftræner i NSI Runavik har jeg været meget alene om tingene, og nogle gange kan det godt være rart at være en del af et team og have nogen at sparre med, som jeg havde i Silkeborg. Der er fordele og ulemper ved alt, siger Gerber.

41-årige Gerber har tidligere været cheftræner i Aarhus Fremad og det hedengangne FC Fyn.

mikael@bold.dk

Se Manchester City - Tottenham Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

3 kommentarer

ataxx 10:27          
Assistent i AGF eller cheftræner i Randers.... hvad bliver det?
iamaabfan 19:15          
Chef i Randers, ingen forlader et job i utide for at arbejde i galehuset
iamaabfan 19:16          
Ok ikke i utide
Lørdag 20. april
Fredag 19. april