Luk

Anders Jochumsen bliver træner for KS-hold

| bold.nyt | 5 kommentarer

LigaBold.dk kan fortælle, at den tidligere divisionsbomber Anders Jochumsen skal være cheftræner i Københavnsserie-klubben Vigerslev Boldklub. 

Du kan læse artiklen på LigaBold.dk - eller herunder.

Vigerslev Boldklub (LigaBold.dk): Københavnsserie-klubben Vigerslev Boldklub har fået en trænerkapacitet til klubben. LigaBold.dk kan nemlig fortælle, at den tidligere Superliga-angriber Anders Jochumsen kommer til at stå i spidsen for Københavnsserie-klubben Vigerslev Boldklub som cheftræner.

Som spiller blev det 120 mål i de danske divisioner, 44 Superliga-kampe og fem mål og 25 U-landskampe for Anders Jochumsen, hvor han repræsenterede AB, Herfølge, Lyngby og OB i den bedste danske række, og som helt ung var han en del af Brøndby IF.

Angriberen har også en fortid som spiller i blandt andet Boldklubben Skjold, Køge, Fremad Amager, Brønshøj, Vanløse og Stenløse.

Efter spillerkarrieren har 40-årige Anders Jochumsen haft diverse trænerjobs, men nu kan han skrive endnu en klub på CV'et.

Anders Jochumsen siger til LigaBold.dk, at han har valgt at blive cheftræner i Vigerslev Boldklub, da han blandt andet passer godt med klubbens sociale profil.

- Den store helt årsag til det er, at mine børn er blevet så store, at de kan undvære deres far. De seneste fire-fem år har jeg trænet børnefodbold i Brøndby for min søn, der overgår til det her Brøndby Masterclass og skal fuldtidstræne. 

- Nu får jeg noget fritid, så jeg ikke skal bruge alt min tid derhjemme. Jeg har sonderet markedet, og jeg har lavet en masse forskellige angrebstræninger med forskellige spillere rundt om i Danmark.

- Der var lidt forskellige muligheder, men jeg vil også have noget, der passer godt ind i mit privatliv, og det gør Vigerslev i form af, at man træner to gange om ugen og spille en kamp i weekenden, så det er et rigtig godt sted at genstarte, kan man sige. Derudover er jeg som menneske meget socialt anlagt, og der er Vigerslev god til at få socialt anlagte typer ind. 

- Jeg kan godt lide at give noget af mig og til fællesskabet, og det er en græsrodsbevægelse i Vigerslev, som er bygget af andre folk fra andre steder fra, hvor de måske ikke har passet ind i kasser, og dem kan jeg rigtig godt lide at arbejde med både qua det, som jeg arbejder med i mit firma med en partner.

- Det med, at ikke alle ikke behøver at passe ind i 'kasser', man kan godt falde lidt uden for, så længe man ikke gør det gentagne gange og bevidst i provokation. Så matchet med den sociale profil hernede og mig som menneske, og den genstart, som jeg skal have, der er det rigtig godt, siger Anders Jochumsen til LigaBold.dk.

Anders Jochumsen har tidligere været træner i Stenløse og Greve samt assistent i Greve og Frem. Vigerslev Boldklub starter sæsonen ud i Københavnsserien mod 21. august, hvor mandskabet møder FC Udfordringen.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.


Af Anders Jensen
Lørdag 16. oktober
Fredag 15. oktober