LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Anders Jochumsen ny assistent i Frem

| 2. Division Oprykningsspil | 4 kommentarer
Anders Jochumsen ny assistent i Frem
Foto: Thomas Kjær / bold.dk

Infoboks

Avarta - Frem
2. Division Kvalifikationsspil (28/04)
Oddset 2,70 3,10 2,50

Se Manchester United - Manchester City

Stream live på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Frem har ansat den tidligere angriber Anders Jochumsen som ny assistenttræner i klubben, og han skal bidrage med både faglighed og menneskelige værdier.

Mikael Simonsen takkede af i Frem denne sommer efter en årrække, og som afløser har klubben ansat Anders Jochumsen som nyassistenttræner.

35-årige Jochumsen tørnede som aktiv ud for klubber som Skjold, Herfølge, Lyngby og Fremad Amager.

- Han har jo selv spillet på højeste niveau. Udover at han ved, hvordan man scorer mål, som har været en mangelvare for os i foråret, er han en fantastisk fyr, og han har nogle gode menneskelige værdier, siger Frems cheftræner, Henrik Gundersen, til bold.dk.

- Han skal tage lidt over fra Mikael Simonsen, og han får en rigtig vigtig rolle. Han får selvfølgelig blandt andet som fokusområde, at vi skal have nogle aftaler på plads fremme i angrebet.

Frem har også hentet defensivspilleren Oliver Hansen, der senest har tørnet ud for FC Helsingør, men oprustningen er sket med omtanke, fastslår Gundersen.

- I foråret har vi måttet rokere en masse rundt, men nu begynder det at se godt ud. Vi har nogle kvalificerede spillere, der alle har spillet divisionsfodbold.

- Frem har førhen haft en halvskidt økonomi, men nu har vi en økonomi, vi kan være bekendt. Vi er langt fra lønførende, men vi har taget et skridt ad gangen, og det bliver vi ved med. Vi har levet efter tæring efter næring.

Gundersen regner ikke med, at Frem er helt færdige med oprustningen endnu.

bold@bold.dk

Se Manchester United - Manchester City Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april