Luk

Andrea Pirlo: Havde tilbud fra PL og Serie A

| International | 4 kommentarer

Infoboks

Andrea Pirlo sagde fredag i forbindelse med sin præsentation som træner for Juventus' U23-hold, at han også har modtaget tilbud fra Premier League og Serie A.

Andrea Pirlo havde en glorværdig fodboldkarriere, og nu starter han sin trænerkarriere.

Torsdag offentliggjorde Juventus på sin hjemmeside, at Andrea Pirlo er ny træner for Juventus' U23-hold, selvom Pirlo tidligere har udtalt, at han ikke var interesseret i at træne et ungdomshold. 

Kærligheden til Juventus vandt dog, og der var endda rift om den 41-årige italiener. 

Fredag fortalte han på et pressemøde ifølge Football Italia, at han har modtaget tilbud fra Premier League og Serie A.

- Jeg er stolt af at begynde min trænerkarriere og håber på at opleve nogle af de følelser, som jeg havde som spiller.

- Jeg kan ikke vente med at begynde, fordi årene væk fra fodboldbanen siden mit karrierestop har fået mig til at indse, at trænervejen er den rigtige vej for mig. Jeg er meget glad for at vende tilbage til Juventus, sagde Pirlo og fortsatte:

- Jeg ankom efter ti år i Milan, og de tog imod mig som familie. Jeg kommer godt ud af det med klubben og spillerne, så da jeg forlod Torino, holdt jeg stadig kontakt og forblev venlig. Det er ikke det samme med Milan, der er ingen tilbage, som jeg kender.  

- Jeg har også modtaget tilbud fra Serie A og Premier League, men jeg synes, at Juventus er det bedste sted at starte min trænerkarriere.

Andrea Pirlo stoppede sin spillerkarriere i 2018 og spillede i løbet af karrieren i blandt andet Juventus, AC Milan, Inter og Brescia. 


Af Anders Jensen
Tirsdag 11. august