Luk

Andreas C: Har vist mig godt frem i Chelsea

| Premier League | 5 kommentarer

Infoboks

Burnley - Chelsea
Premier League (31/10)
Oddset 5,50 4,20 1,58
bet365 5,50 4,50 1,57

Andreas Christensen tager selvtillid med fra en stor præstation mod Manchester City og føler, at han har vist sig godt frem.

Efter to år som lejesvend i Gladbach, vendte Andreas Christensen i sommer tilbage til Chelsea. Her er han en af fem midtstoppere, som kæmper om de tre pladser i bagkæden.

Både Gary Cahill og David Luiz har i sæsonen fået røde kort, og dermed siddet ude med karantæne, noget som har givet masser af spilletid til den 21-årige dansker.

Senest i weekenden, hvor Chelsea godt nok tabte 1-0 til Manchester City, men hvor Christensen i engelske medier blev fremhævet som sit holds bedste.  

- Selvtillidsmæssigt kan jeg bruge det til noget, og jeg håber det kan være med til at give mere spilletid fremover. Men resultatet var ikke supergodt, så det er kun selvtilliden, jeg kan tage med, siger Christensen.

- Jeg er glad for de kampe, jeg har fået, og jeg synes jeg har vist mig så godt frem, som jeg kunne.

Christensen har i Chelsea primært været brugt i midten af trebackkæden, en plads han kæmper med David Luiz om.

- Det kunne godt se ud som om det er der, jeg er i spil, men ved træningen har jeg også trænet på de to andre pladser, så er der brug for det, vil jeg ikke tænke to gange over at hoppe ind der, siger Christensen.

Chelsea spiller ekstremt mange kampe og er med i fire turneringer, hvilket også betyder en del rotation på holdet.

- Vi har spillet syv kampe på 21 dage, så det har været hårdt. Conte startede inden den stime med at sige, at hvis nogen troede, de kunne spille alle syv kampe, var der noget galt i hovedet på dem, siger Christensen.

- Han lagde meget vægt på, at han ville rotere, og det har han også gjort. Men jeg synes, vi har fundet vores ben og ved, hvad vi skal gøre.

I Premier League er Chelsea nummer fire efter syv spillerunder, seks point efter de to førende Manchester-klubber.

- De er kun oktober, men de to Manchester-klubber er utroligt stærke i denne sæson. De er utroligt gode, og svære at spille mod, siger Christensen.

- Men vi har kun spillet syv runder, så der er stadig mange point at spille om.

Når landskampspausen er ovre, skal Chelsea på besøg hos bundproppen Crystal Palace.

jesper@bold.dk


Af Jesper Helmin
Lørdag 31. oktober
Fredag 30. oktober