Luk

Andreas Maxsø trods sejr: Vi spiller ikke kønt

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - AC Horsens 2-1
Superligaen Grundspil
5' 1-0 Jesper Lindstrøm
45' 2-0 Simon Hedlund
90' 2-1 Michael Lumb

Brøndby-anfører Andreas Maxsø mener, at der er plads til forbedringer i Brøndbys spil, selvom holdet har vundet de tre første kampe i Superligaen.

Brøndby vandt søndag eftermiddag sin tredje sejr i tre kampe i den nye sæson. Holdet fra Københavns vestegn var foran 2-0, før Horsens fik reduceret og skabt lidt spænding til sidst.

Brøndbys anfører Andreas Maxsø er tilfreds med pointudbyttet men mener, at Brøndby ikke har spillet så godt, som de gerne vil.

Det sagde han til Canal 9 efter kampen.

- Vi kriger den hjem. Det er ikke det kønneste fodbold, vi spiller i dag, men det tror jeg, at folk forventer af os. Vi har heller ikke spillet prangende i de to første kampe, så vi skal fighte den hjem, og det gør vi godt i dag, siger Maxsø.

Brøndby-kaptajnen fortæller, at der bliver arbejdet hårdt til træning for at forbedre spillet, og at der er en positiv stemning i truppen.

- Lige nu arbejder vi rigtigt hårdt til træning med at få sat spillet op, og jeg synes også, der var nogle momenter i første halvleg, mens anden halvleg blev mere omstillinger. Vi kender hinanden rigtigt godt, og vi er i en opadgående kurve, siger han.

Brøndbys næste opgave i Superligaen er på fredag, hvor de møder Randers på udebane. 

 

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Jonas Nielsen
Mandag 26. oktober