Luk

Andy Robertson raser efter nyt skotsk nederlag

| EM | 2 kommentarer

Den skotske landsholdsanfører, Andy Robertson, er ikke tilfreds efter 1-2-nederlaget til Rusland. Det siger han til Sky Sports.

Skotland er kommet skidt fra start i EM-kvalifikationens gruppe I, og det ændrede sig ikke fredag aften. Her måtte det skotske landshold se sig slået 1-2 af Rusland.

Nederlaget betyder, at Skotland blot har hentet seks point i fem kampe og får svært ved at kvalificere sig til EM 2020, og anfører Andy Robertson er langt fra tilfreds med indsatsen mod Rusland.

Over for Sky Sports kritiserer Liverpool-backen både sig selv og holdkammeraterne, der slet ikke leverede, hvad der var forventet af dem.

- Vi kan mærke frustrationen og irritationen fra tilskuerpladserne, og det er kun vores egen skyld. De (tilskuerne, red.) har helt ret. Det var ikke godt nok.

- Jeg synes, at vi var gode de første 15 minutter, og vi fik vores mål. Men det var, som om det skræmte os. Jeg har aldrig set noget lignende. Det er nødt til at ændre sig. Hvis vi kommer foran, skal det være noget positivt - ikke negativt.

Det er kun holdets målmand, David Marshall, som ifølge Skotland-kaptajnen kan være indsatsen bekendt.

- Jeg er irriteret over alt. Min egen præstation og hvad resten af gutterne leverede - alle undtagen David Marshall. Man kan aldrig vinde en fodboldkamp, når man har ti spiller, der ikke rigtig møder op og leverer en god indsats.

Skotland skal forsøge at komme tilbage på sporet mandag, hvor Belgien kommer på besøg.


Af Jonas Sand
Lørdag 21. september
Fredag 20. september