Luk

Anfører om Ståle-hyring: Dårlig kommunikation

| UEFA Nations League B | 11 kommentarer

Infoboks

Norges landsholdsanfører Stefan Johansen revser fodboldforbundet for ikke at kommunikere klart ud, at Lars Lagerbäck blev fyret, da Ståle Solbakken torsdag blev præsenteret som ny landstræner.

Ståle Solbakken blev torsdag præsenteret som ny landstræner for Norge, og senere kom det frem, at Lars Lagerbäck samtidig var blevet fyret i jobbet.

Norges landsholdsanfører Stefan Johansen langer nu ud efter det norske fodboldforbund for dårlig kommunikation omkring Lagerbäcks fratrædelse.

- Jeg synes, det var meget underligt, at vi modtog en besked fra NFF-ledelsen, hvor der stod, at Lars var færdig, siger Stefan Johansen til VG.

- Jeg tolkede det, som at han havde valgt at gå selv, men så finder vi efterfølgende ud af, at han er blevet fyret.

- Jeg synes måske, det var dårlig kommunikation. Vi burde havde fået at vide, at det var sådan, det var sket. Det var forkert. Det gør en lille forskel, om han ikke orker mere eller ganske enkelt er blevet fyret.

Det norske fodboldforbunds kommunikationsdirektør, Gro Anderssen, siger til VG, at Stefan Johansen skulle have været med på et telefonmøde inden præsentationen, men de fik ikke fat i ham.


Af Sara Margren

11 kommentarer

fcmaltid 08:17          
Jeg er med på at det giver flere klik at skrive "Ståle" i overskriften, men når overskriften ikke bare er misvisende, men direkte forkert, så mister i jeres troværdighed, bold. Det han sagde var (som I selv skriver)
Norges landsholdsanfører Stefan Johansen langer nu ud efter det norske fodboldforbund for dårlig kommunikation omkring Lagerbäcks fratrædelse.
RaSMuS. 08:37          
Helt enig. Det er jo ikke engang click bait, nej. Det er ganske enkelt bare en overskrift, som ikke stemmer overens med artiklens indhold.
Saviola7 09:03          
Ja, den overskrift er direkte skidt.
Virkelig sløset og decideret forkert.

Måske de søger nye skribenter på bold, hvis nogen skulle have interesse? :-)
Poor Scouser Tommy 09:24          
BT er blevet Danmarks største netmedie på clickbait-overskrifter, der oversælger banale og ligegyldige historier. Ikke mærkeligt at andre efterligner BT. Kun kritiske brugere, der undlader at klikke på de "spændende" overskrifter, kan modvirke trenden.

Det er også totalt plat at gøre succes op i clicks og likes. BT bruger nok tallene intensivt i forhold til annoncører. Men husker de at fortælle, hvor mange der lynhurtigt springer fra igen, når de opdager, at der intet relevant eller interessant gemmer sig bag overskrifterne? Næppe...
CopenhagenNoice 09:28          
Der er nogle skribenter der får det svært her på bold.dk, nu hvor der ikke er en ny "dansk" vinkel på Ståle hver uge. Det virker jo nærmest abstinens-agtigt at hive SS ind i overskriften her.
RaSMuS. 09:29          
Kun kritiske brugere, der undlader at klikke på de "spændende" overskrifter, kan modvirke trenden.
Enig. Dog er der en forskel i denne nyhed. Jeg klikkede på den, fordi det var interessant, hvis der var negative røster fra den norske anfører omkring Ståles ansættelse, hvilket der står sort på hvidt i overskriften. Når så nyheden siger noget fuldstændig andet, når anførerens citat overhovedet ikke har noget med Ståles ansættelse at gøre, så er det jo umuligt at være en kritisk bruger. Det er en ynkelig overskrift af skribenten.
Tom Wanks 09:30          
Det er sensationsjournalistik, som udmærket matcher hetzen mod Ståle Solbakken.
Torsdag 21. januar
Onsdag 20. januar