Luk

Angrebsivrig SIF-back: Ikke tilfreds med 1-1

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Viborg FF - Silkeborg 1-1
Superligaen Grundspil
64' 0-1 Stefan Thordarson
66' 1-1 Sebastian Grønning

Silkeborgs Rasmus Carstensen er ikke helt tilfreds med, at det blot blev til et enkelt point og 1-1 mod Viborg fredag aften.

Superligaens to oprykkere tørnede fredag aften sammen i Viborg. 

Silkeborg kom foran efter 64 minutters spil ved Stefan Thordarson, men Sebastian Grønning og Viborg svarede igen bare to minutter senere.

Dermed endte det hele 1-1, og det var gæsternes Rasmus Carstensen ikke helt tilfreds med.

- Det var en kamp, hvor jeg synes, vi var bedst. Viborg stod godt i kæderne, men tillod alligevel meget plads til os. Jeg synes, det var fortjent, vi kom foran. Viborg kørte på omstillingerne, og det gjorde de fint og scorede på det. 1-1 er jeg ikke helt tilfreds med, men et point er bedre end nul.

Pointdelingen betyder også, at Silkeborg fortsat er seks point bedre i den indbyrdes oprykkerduel, selvom Viborg sluttede højest i NordicBet Ligaen seneste sæson. 

Derfor kan man godt argumentere for, at Silkeborg har overhalet Viborg.

- Det kan man da godt sige. Vi har fået nogle forstærkninger i forhold til seneste sæson, hvor Viborg vel er det samme hold, som de rykkede op med - udover Grot. Vores ligner også meget det samme, men vi er nok blevet et bedre hold.

Hverken Silkeborg eller Viborg ligner de to mest oplagte bud på nedrykkere, men om det også er det bedste oprykker-par i Superligaens historie er svært at sige. 

- Jeg synes, vi er gode. Viborg er gode. Om vi er de bedste oprykkere? Det skal jeg ikke kunne sige, men vi er da to oprykkere, der har lyst til at spille med i Superligaen. Jeg føler, at vi begge godt kan være med, forklarer Rasmus Carstensen. 

- SIF vandt jo mesterskabet, hvor Kent ikke var træner

Kent Nielsen har allerede fået en del roser for, hvordan han som cheftræner har skruet Silkeborg-mandskabet sammen. 

De roser er Rasmus Carstensen enige i. 

- Han har en stor del af succesen. Inde på banen er vi da ikke i tvivl om, hvad han ønsker, vi skal gøre. Så med hans taktiske ønsker og vores udførelse, så er det et godt match.

- Man kan i hvert fald sige, at vi rykkede op fra 1. Division og ligger godt til i Superligaen. Han har fået nogle transfervinduer at gøre godt med, og vi ser nu, at vi er et godt hold. Så Kent har gjort meget, fortæller Silkeborg-backen. 

Om andre kunne have gjort det samme med oprykkerne kan være svært at vurdere, men Carstensen konstaterer i hvert fald drillende, at andre har ført Silkeborg til et mesterskab tidligere i historien.

Silkeborg har jo vundet mesterskabet for mange år siden, og der var Kent jo ikke træner. Så det ved jeg ikke, men Silkeborg var da et andet sted, inden Kent kom. Det er anden sæson i Superligaen med Silkeborg for Kent, og som det går nu, så ser det da meget godt ud.

Silkeborg har 18 point for 12 kampe. Der er 10 point ned til SønderjyskE under nedrykningsstregen. 


Af Andreas Roesen
Torsdag 2. december