Luk

Ankergren rykker hjem til DK: Savner familien

| International | 2 kommentarer

Infoboks

Southampton - Brighton
Premier League (04/12)
Oddset 2,45 3,30 2,95
bet365 2,45 3,40 2,80

Casper Ankergren savner familien, der flyttede hjem til Danmark for et år siden, og det er hovedårsagen til, at han nu rykker hjem til Brøndby.

Casper Ankergren forlader Brighton efter 11 år i klubben for i stedet at tage til Brøndby, hvor han er ny målmandstræner.

41-årige Ankergren forklarer, at den primære årsag til at vende hjem til Danmark er familiehensynet.

- Det er først og fremmest på grund af min familie. De flyttede tilbage til Danmark i oktober sidste år, og det har nok været sværere, end jeg regnede med, også ikke at kunne se mine børn på daglig basis. Så det er hovedårsagen, siger Ankergren til Brightons hjemmeside.

- Og så er det formentlig det rigtige skridt for mig i min karriere, at jeg nu skal være den primære målmandstræner i Brøndby. Så jeg gør det af de rigtige årsager, vil jeg sige.

Nu føles rollen som målmandstræner i Brøndby som det helt rigtige skridt for ham.

- Rollen som målmandstræner i Brøndby IF er utrolig spændende og med de snakke jeg har haft med CV og efterfølgende Niels Frederiksen, så glæder jeg mig meget til at komme i gang og indgå som en del af trænerteamet.

- Vi har tre rigtig dygtige målmænd i Superliga-truppen. Mads er en fremragende målmand som er gået direkte ind i denne sæson og vist sit høje niveau trods hans unge alder, mens vi i Thomas har en virkelig dygtig og erfaren målmand som står parat når han skal bruges og kan udfordre Mads hver dag til træning.

- Sidst men ikke mindst, så har vi Jonathan som er et rigtig stort talent og som kan udvikle sig til at blive fremtidens mand for os. Så alt i alt er det et rigtig godt trekløver vi har os som jeg glæder mig til at arbejde med.

Casper Ankergren står noteret for 54 kampe for Brøndby.


Af Sara Margren
Onsdag 1. december