Luk

Ankersen efter pifteri: Det er helt naturligt

| 3F Superliga | 11 kommentarer

FC Københavns Peter Ankersen har forståelse for, at tilskuerne i Parken piftede og gav udtryk for deres utilfredshed efter søndagens 0-0-kamp mod Silkeborg IF.

FC København var på jagt efter den første sejr i denne sæson af 3F Superligaen, da Silkeborg IF søndag lagde vejen forbi Parken.

Men efter en skuffende præstation blev det blot til 0-0, hvilket har efterladt FCK på to point efter lige så mange kampe.

Det medførte en pibekoncert fra tilskuerne i Parken efter opgøret, hvilket Peter Ankersen har forståelse for, siger han efter kampen.

- Det er helt naturligt, når vi optræder, som vi gør i dag, at de pifter efter os. Det er en del af at være i den her klub. Vi optrådte simpelthen ikke godt nok i dag stort set hele kampen igennem.

- Vi følte ellers, at vi havde haft en god træningsuge, hvor vi havde fået kigget på alle tingene fra den seneste kamp mod AaB, og vi kom egentlig ind til kampen med en god følelse. Men det artede sig ikke, som vi gerne ville, og selvfølgelig er det klart, at der kommer nogle frustrationer, siger Peter Ankersen til Canal 9.

FCK har med det uafgjorte resultat to point op til Randers FC på tabellens aktuelle førsteplads.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Krister Olsen
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september