Luk

Ankersen: Havde håbet på pivspændende bud

| 1. Division | 11 kommentarer

Infoboks

Jakob Ankersen havde håbet på at få et 'pivspændende tilbud' fra udlandet, men det kom ikke, og så var Esbjerg en god mulighed. Men havde det ikke været for coronavirus, var det næppe endt sådan.

Jakob Ankersen havde efter sidste sæson kontraktudløb i AGF, og noget overraskende fortsatte han karrieren i sin tidligere klub Esbjerg, der nu befinder sig i 1. division.

I et interview med TV3 Sport fortæller han, at han havde håbet på et spændende tilbud fra udlandet, men det kom altså ikke.

- Jeg følte selv, jeg spillede et rigtig fint halvår i AGF inden mit udløb, og jeg havde da også håbet på, at der ville komme noget pivspændende fra udlandet for mig og min familie, men det er ikke kommet, siger Ankersen til TV3 Sport og fortæller:

- I mellemtiden kom Esbjerg på banen og viste rigtig fin interesse. Jeg er godt klar over, at det hedder NordicBet Ligaen, men hvis jeg kan hjælpe min klub op i Superligaen igen, er jeg villig til at tage det skridt ned.

Han fortæller også, at han nok ikke var endt i Esbjerg, hvis coronapandemien ikke havde været her.

- Det hænger sådan sammen, at der kom en mulighed, og jeg kan godt lide at være et sted, hvor jeg ved, at de ønsker mig, og i Esbjerg viste de, at de var rigtig villige for at få mig tilbage. Alt ved pakken er, som det skal være, så der var ikke så meget at tænke over, siger han og tilføker:

- Skal jeg være helt ærlig, så hvis der ikke havde været corona, var det ikke nok ikke her, jeg havde været, men det har også gjort en del ved situationen. Alt i alt er jeg meget tilfreds med, hvordan situationen er blevet, taget alle tingene i betragtning.

29-årige Ankersen har skrevet under på en aftale, der løber til 2023.


Af Jonas Dalgård

11 kommentarer

Slettet(401449200309) 11:51          
Nogen ting synes jeg bare man skal undlade at fortælle, ihvertfald så tidligt efter et skifte. Han er bundærlig, men det skal man ikke altid være. Dog nytter ikke noget at præstere ekstraordinært 2 - 3 måneder før ens kontrakt udløber. Hvis han havde gjort det i hele sæsonen, så var han kommet til udlandet eller blevet i AGF.
Rasbak 12:24          
@Sugaman

Helt enig.
Hvis man var Esbjerg-fan, ville man knibe tæerne sammen og ryste på hovedet.
Vi andre undrer os blot over at man føler sig kaldet til så selviscenesættende sætninger.
Ja - han er ærlig. Men nogen gange bør man måske lægge et låg på ærligheden og nøjes med at snakke den nuværende udfordring op.
Det ville klæde ham.
elalso83 12:29          
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!
bruger 129785 12:56          
Fuldstændig enig Rasbak :-)
Épandeur à Fumier 12:57          
Forfriskende ærlighed, det ville klæde andre at gøre det samme.
OnkelAllan 12:57          
Som EFB-fan så har jeg ingen problemer med den udtalelse.

Ankersen kan spille på mindst halvdelen af holdene i Superligaen og jeg kan ikke forestille mig at han ikke har haft bud derfra, men har valgt at spille for EFB.

Hvis han er motiveret til at præstere for EFB skal bedre bud nok også komme senere.
BoroDane 13:00          
Eller også skyldes de manglende tilbud den meget svingende indsats uden noget synderligt slutprodukt de knap tre år inden opblomstringen post-corona. Der skal mere til end to måneders god form.
Tirsdag 29. september