Luk

Ankersen om stime: Ingen havde skidt sig ned

| 3F Superliga | 2 kommentarer

AGF havde ikke rystet i bukserne trods tre nederlag i træk, inden man snuppede to sejre i den forgangne uge. Det fortalte Jakob Ankersen efter søndagens sejr over FCN.

AGF's resultater peger på en klar tendens: AGF leverer resultater i stimer.

I hvert fald satte aarhusianerne i torsdags en ende på tre Superliga-nederlag i træk med en sejr over OB i Sydbank Pokalen, og den sejr blev fulgt op søndag med en sejr over FC Nordsjælland i 3F Superligaen.

AGF's Jakob Ankersen kom på banen fra bænken søndag og var med til at vende opgøret. Han kunne efter kampen forklare, at de tre nederlag ikke havde fået AGF-truppen til at ryste i bukserne. 

- Der er ikke nogen, der har skidt sig selv ned over, at vi havde tabt tre kampe. Ret beset, var der ingen, der havde forventet noget mod FC København, men mod Randers og Silkeborg, var det langt fra godkendt, indledte Ankersen til bold.dk og fortsatte.

- Hvis vi vil indfri vores mål om top seks, så er det klart, vi skal vinde den slags kampe, så det var rart at komme på pointtavlen igen. Vi fik tanket selvtillid i torsdags i pokalen, og det kunne man mærke i dag (søndag, red.).

Ankersen kom på banen ved 0-0 og var altså med til at lægge pres på FC Nordsjælland, der til sidst begik straffespark på Mustapha Bundu, som Patrick Mortensen sparkede i mål til resultatet 1-0.

Den 29-årige kantspiller var ganske tilfreds med sin egen præstation.

- Mit mål var at spille frit og skabe nogle muligheder. Jeg fik bidraget med det, jeg skulle og har også en tro på, at jeg var med til at ændre kampen, siger han og tilføjer om sin bænkplads.

- Jeg er skuffet hver gang, jeg ikke spiller. Jeg er i en situation, hvor jeg er nødt til at acceptere det. Det har jeg gjort. Det er ikke lige nemt altid, men jeg accepterer, at det er sådan det er lige nu.

- Det er ikke mig, der sætter holdet. Jeg kan kun gøre mit bedste, når jeg kommer ind, og det gjorde jeg i dag. Det var heldigvis nok.

Ankersens kontrakt med AGF udløber til sommer, og han kunne søndag fortælle, at der endnu ikke har været noget på banen om en kontraktforlængelse.

Køb billetter til AGF's kommende hjemmekampe her!


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 28. januar