Luk

Ankersen: Onyekas CL overbeviste Brentford

| International | 5 kommentarer

Infoboks

Brentford - Arsenal
Premier League (13/08)
Oddset 3,90 3,75 1,90
bet365 3,80 3,60 1,95

Meddirektør i Brentford, Rasmus Ankersen, fortæller, at Frank Onyekas præstationer i Champions League overbeviste om, at han er klar til Premier League.

Frank Onyeka kom tirsdag på plads hos Brentford, hvor han har skrevet en femårig aftale med klubben, der køber ham fri af kontrakten med FC Midtjylland. 

I sin tid i Midtjylland nåede Frank Onyeka også forbi Champions League-gruppespillet, og præstationerne her var var med til at overbevise Brentford om, at den 23-årige midtbanespiller er klar til Premier League. 

Det fortæller Rasmus Ankersen, der er meddirektør hos Brentford, ligesom han varetager rollen som bestyrelsesformand i FC Midtjylland og derfor kender Onyekas kvaliteter godt. 

- Frank Onyeka er en spiller, som vi af åbenlyse årsager kender rigtigt godt. Over de seneste to år er han vokset til at blive en dominerende midtbanespiller i den danske liga, og hans præstationer i Champions League i den seneste sæson overbeviste os om, at han er klar til Premier League. 

- Med hans fart, power og evner til at vinde bolden, så er jeg sikker på, at Frank bliver en god tilføjelse til vores Brentford-hold, siger Rasmus Ankersen. 

Frank Onyeka kan få officiel Brentford-debut den 13. august på hjemmebane mod Arsenal i Premier League. 


Af Andreas Roesen
Søndag 25. juli