LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Ankersen: Pres på for at komme i Europa

| Superligaen | 33 kommentarer
William Kvist før VM-udtagelse: Jeg skal nok være der
Ankersen: Pres på for at komme i Europa
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
FC Københavns Peter Ankersen kan godt mærke, at der er pres på for at kvalificere holdet til europæisk fodbold i næste sæson. Han nyder dog presset, fortæller han.

FC København kan spille sig et stort skridt nærmere europæisk deltagelse i næste sæson, hvis løverne fredag aften slår FC Midtjylland i Telia Parken.

Klubben har haft en særdeles skuffende sæson, og Peter Ankersen kan godt mærke, at det begynder at spidse til for at sikre sig tredjepladsen, der giver adgang til Europa League-kvalifikationen.

- Der er pres på for at nå med i Europa, men en af grundene til, at det er fedt at spille i FCK, er netop, at der altid er pres på. Vi skal altid præstere, vi skal altid vinde, og det her er ingen undtagelse, uanset om andre spekulerer i hvad nu hvis og hvis, siger Ankersen til klubbens hjemmeside.

- Vi har haft en sæson med alt for mange udsving og nedture. Derfor skylder vi at slutte den stærkt af. Det er jeg også overbevist om, at vi kommer til, siger Peter Ankersen.

Højrebacken har stor tro på, at FCK kan hive en sejr i land.

- For os handler det kun om at have fokus på vores egen præstation og at vinde kampen. Vi skal sørge for, at kampen bliver spillet på vores præmisser, at vi leverer hundrede procent hele vejen. og at det er os, der kontrollerer spillet. Så vinder vi den også, siger Ankersen.

Kampen mellem FC København og FC Midtjylland spilles fredag klokken 18 i Telia Parken.

Se Chelsea - Tottenham Stream live på Eurosport Player 
Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

33 kommentarer

Hynkjii 15:21          
Er de ikke sikre også med en 4 plads?
Jumse68 15:25          
Nej 4 plads gir adgan til en playoffkamp om en plads i europaleaque
Liga Nord 15:27          
nej som nr 4 skal man spille mod vinderen af nedrykningsgruppen ( AGF ??? )
DeVildePalmer 15:31          
I skal bare stille med B-holdet og smide sejren. Hellere playoff, end BIF som mestre.
Få nu det kryds på fredag Horsens!
Bangfire 16:08          
Første gang i mit liv, at jeg inderligt holder med fck!
Ikke som når man siger "jah, jeg håber da også de klarer sig godt", når de spiller Europa.

Det er desværre nok mindre end 50/50 om de kan ramme et niveau, hvor de kan tage point fra Midtjyderne...
Vida2010 16:16          
Det er virkelig sørgelig læsning, når man ser FCK-kommentarer der handler om at smide sig mod FCM. Har I ingen som helst stolthed? Eller I vil måske opleve 1-5 igen, for så lover jeg, at Brøndby vil være det mindste problem det næste års tid. Jyderne vil tørre r.. med jer i rigtig, rigtig lang tid.
mikem 16:18          
rolig nu Vida, så længe de andre ikke er mere kontinuerlige end de er, så er der stadig kun FCK der år efter år spiller med hvor det er sjovt!

OT: selvfølgelig smider vi da heller ikke en kamp, blot for at brøndby ikke skal vinde deres første mesterskab i mange år. Og det på trods af hvor irriterende de er at høre på, efter deres 13 år i skyggen.. Men de skulle jo komme frem før eller siden, men mon ikke hovmod står for fald når virkeligheden indfinder sig igen fra næste sæson.
Torsdag 24. januar
Onsdag 23. januar