Luk

Ansu Fati: Græd efter jeg måtte træne igen

| Barcelona | 8 kommentarer

Infoboks

Rayo Vallecano - Barcelona
La Liga (27/10)
Oddset 4,10 3,70 1,87
bet365 4,33 3,75 1,80

Ansu Fati er igen klar for Barcelona efter et år med mange operationer grundet en knæskade, og nu åbner han op om den lange skadesperiode.

Sidste efterår startede Ansu Fati som lyn og torden for Barcelona med flere afgørende scoringer.

Desværre for den unge kantspiller, så blev sæsonen spoleret af en knæskade, som har krævet fire operationer og en lang genoptræning.

Spanieren fortæller, at han blev meget rørt, da han igen måtte spille fodbold og træne med hos Barca.

 - Jeg inviterede min far og yngre bror med til træning, den dag, hvor jeg igen kunne tage mine fodboldstøvler på. Det var en stor dag især for mig far.

- Vi begyndte begge at græde, da jeg trådte ind på banen og kunne løbe med en bold. Det var et følelsesladet øjeblik for hele min familie.

Selvom Fati har været ude i næsten et år, så er presset på ham ikke blevet mindre, efter han har overtaget Lionel Messis nummer 10.

- Det er en ære at have nummer 10. Jeg vil gerne takke klubben. At have nummeret på er en udfordring, når man ser på, at Leo Messi og Ronaldinho blandt andet har haft den på.

- Det er et ekstra pres, men sådan er det at være en del af førsteholdet, siger Fati i et interview med klubbens hjemmeside.

Søndag er Fati for første gang i år udtaget til en kamp for Barcelona.


Af Theis Fischer Brandt

8 kommentarer

TJensen 23:39          
Håber han bliver en stor succes!
YoGo 00:15          
Hvordan havde Barca råd til ikke at sælge ham for to års tid siden da de afslog et vanvittigt millardbeløb på 1,6 millarder fra United?? Han bliver nød til at blive et hit efter dette afslag ellers sejler det fuldstændigt for Fcb.
Vangg 03:04          
Hvordan havde Barca råd til ikke at sælge ham for to års tid siden da de afslog et vanvittigt millardbeløb på 1,6 millarder fra United?? Han bliver nød til at blive et hit efter dette afslag ellers sejler det fuldstændigt for Fcb.
Det er utroligt de kan afslå sådan et tilbud, de gjorde det samme med Messi i 2005.
YoGo 05:36          
Man må sige der ligger et KÆMPE pres på hans skuldre nu hvor Messi ikke er der længere og han har fået nr. 10 og at de ikke kan hente verdensklasse spillere ind forløbigt. Av av godt det ikke er mig, stakkels Fati, håber Messi har lært ham noget.
Dodge 08:38          
Hvordan havde Barca råd til ikke at sælge ham for to års tid siden da de afslog et vanvittigt millardbeløb på 1,6 millarder fra United?? Han bliver nød til at blive et hit efter dette afslag ellers sejler det fuldstændigt for Fcb.
ellers sejler det fuldstændigt for Fcb

Så det sejler hvis han ikke bliver et hit?

En gratis spiller, der ikke slår til, betyder at klubben sejler? Hvorfor ikke pege på en ligegyldig spiller som De Jong der kostede 75 mio euro og ikke laver andet end at aflevere bolden som selv serie 6 spillere gør så fint?

Hvad med Lenglet? Jordi Alba? Intetsigende Pedri, der ikke kommer med mål eller assists men som bare brillerer 50 meter fra målet og ikke får noget ud af det?

Du vælger simpelthen at pege på en gratis spiller? Uforstående.
Chris4700 09:35          
Da de afslog de tilbud var klubben verdens mest indtjenende klub, med omsætning der ifølge alle prognoser kun havde udsigt til at stige og stige. Også derfor klubben var så hovedløs med de handler de foretog dengang. Kan godt være klubben var vanvittig dumme med de penge de brugte, men med til historien hører altså, at indtjeningen var lige så vanvittig god
Blaugranna 09:49          
@Dodge

Er det en joke eller hvad? Jeg forstår den ikke i hvert fald, men det indlæg kan næsten ikke være andet.

Af alle de mange, mange ting og spillere, der er skidt i Barca, så vælger du simpelthen at hive F. De Jong og Pedri frem - nærmest de to eneste spillere, som reelt har niveau til at spille på et Barca-hold, som skal konkurrere om CL.


De Jong var rigtig nok dyr, men hold fast en spiller, han er. Stensikker på bolden, holder spillet i gang og så kommer han med i feltet, hvilket i den grad er en mangelvare hos de andre midtbanespillere. Xavi flyttede jo sådan set også bare bolden rundt, hvis endelig vi skal gå ned i detalje. Men at flytte bolden er jo sådan set med til at skævvride og strække modstandernes hold, så det er en ganske vigtig ting at kunne - og det kan inden bedre i Barca end De Jong.


Pedri, der er gået et eller andet helt galt. Har du overhovedet set fodbold det sidste år? Hans markedsværdi er over 80 mio. € og han er blandt kandidaterne til Golde Boy - det siger alt om, hvor god han har været! Fast mand for, godt nok et ret sløjt Barca-hold, fast mand for det spanske landshold og knægten er kun 18 år. Lur mig... hvis han fortsætter sådan der og ikke render ind i skader, så ender han med at blive bedre end Iniesta. Han er i hvert fald markant bedre allerede end Iniesta var i hans alder.
Onsdag 27. oktober