Luk

Ansu Fati scorede i sit comeback i Barca-sejr

| La Liga | 10 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Levante 3-0
La Liga
6' 1-0 Memphis Depay
14' 2-0 Luuk de Jong
90' 3-0 Ansu Fati

Ansu Fati fik comeback for FC Barcelona efter næsten et år ude med skade, da han blev indskiftet mod Levante til sidst, hvor han scorede til slutresultatet 3-0.

Barcelona var storfavorit på hjemmebane mod Levante, selvom holdet er røget ind i lidt af en krise på det seneste.

To uafgjorte kampe i streg mod Granada og Cadiz samt spil under vanligt niveau har fået alarmklokkerne til at ringe omkring Ronald Koeman.

Hollænderen var ikke at finde på trænerbænken, fordi han senest brokkede sig til et rødt kort i overtiden mod Cadiz, hvilket er meget symptomatisk for den spanske klub i disse uger.

Men i søndagens kamp gik der ikke længefør nogle af bekymringerne forsvandt.

Memphis Depay afdriblede et fra forsvarsspillere, inden han blev fældet i feltet. Dommeren pegede på pletten, og Depay tog ansvaret på sine skuldre og bragte hjemmeholdet foran med 1-0.

Barca vadede i chancer fra start, og efter et kvarter tog Sergino Dest en god tur, hvor han fandt udskældte Luuk de Jong, som scorede sit første mål for klubben til 2-0.

Særligt Depay var i stort spillehumør og kun en storspillede Aitor Fernandez sørgede for, at Levante havde stoltheden i behold til pausen.

Kampbilledet var det samme efter pausen, hvor især Depay burde have scoret op til flere gange, men igen og igen svigtede skarpheden.

Den nye nummer 10

Halvlegens højdepunkt var comebacket til Ansu Fati, som har været skadet siden oktober sidste år.

Den unge kantspiller har overtaget Lionel Messis nummer 10, så presset på ham er ikke blevet mindre.

Fati blev indskiftet til stående ovationer med ti minutter igen af opgøret, og han nåede at give flere prøver på sin hurtighed.

I overtiden fik han bolden lidt heldigt med, inden han afdriblede en forsvarsspiller og huggede bolden i mål til 3-0 fra distancen til stor jubel på Camp Nou.

Der kom ikke flere scoringer, og med sejren kom Barca tilbage på sporet og spillede sig op som nummer fem i La Liga efter seks kampe.


Af Theis Fischer Brandt

10 kommentarer

aloevgaard 18:09          
Nogen der kan fortælle mig definitionen på ´clear and obvious´? Det benspænd på Ansu Fati kunne da ikke være mere tydeligt. Forsvarsspilleren kommer 1/2 time for sent.

Anyway, de spillede virkelig godt i dag. God energi og spillelyst! Dog sad man med følelsen af, at de kunne have ført med 5 eller 6 mål. Flot mål af Ansu Fati - så er han tilbage!

Og assistenttræneren må være den nye træner i Barca. Koeman out!
Blaugranna 18:09          
Hvor er det dog skønt at se Fati tilbage på banen og at han klør på, på den måde. Og for pokker hvor jeg dog under ham den scoring. 3 point, udemærket kamp, lidt selvtillid på kontoen og en Coutinho, Gavi og Nicola, som alle viser ganske fine takter. Lad det blive startskuddet på noget mere stabilitet og noget mere seværdigt spil.
Dodge 18:10          
Nogen der kan fortælle mig definitionen på ´clear and obvious´? Det benspænd på Ansu Fati kunne da ikke være mere tydeligt. Forsvarsspilleren kommer 1/2 time for sent.
Hvorfor forstår folk ikke at der findes korruption? Jeg fatter det simpelthen ikke.

Når den slags ikke dømmes, eller kigges igennem med VAR, så er det KUN korruption. Der er INTET andet svar.
mmahen1962@hotmail.com 18:11          
ANSU IS BACK!!!!

Kvalmende at dommeren ikke ser VAR for det straffespark mod fati.

utroligt den kamp ikke endte 8-0 til barca. de ska blive bedre til at score på chancerne. men for en gang skyld en god præstation.

Ansu Fati bringer uden tvivl håb med sig.
PFC4325 18:15          
Forventet sejr, mod en dårlig modstander. Var Messi stadig på det Barca hold, så var det en af de 7-0 eller 8-0 kampe. Gode takter fra flere spillere, specielt Dest. Godt arbejde hele vejen rundt og godt at se Ansu Fati tilbage! Når Barcelona er skadesfri, så tror jeg godt det kan blive spændende.
BoJacques 18:15          
Han scorer efter 10 minutter - hvor er han bare vidunderlig dygtig. Ansu du er fremtiden.

Sejren var godt nok på lidt af et billigt grundlag, men det siger stadig noget, at holdet kan finde sådan en spillelyst frem efter en hård periode. Fantastisk kamp på en skøn dag. Jeg er fan af så mange af de yngre spillere, og Memphis er jo en direkte erstatning for det hul Neymar efterlod. Mere af dette glædefulde fodbold, tak.
Blaugranna 18:16          
I øvrigt helt enig i, at der selvfølgelig er klart straffespark!

Probelemet er desværre bare det, at dommerne generelt er pivringe i Spanien. Dertil kan man lægge, at VAR er blevet en sovepude for rigtig mange dommere, da de "redes" så at sige, hvis de ikke dømmer en clear and obvious, som det så fint hedder. Derfor dømmes der oftere og oftere ikke straffe. Omvendt, hvis der dømmes straffe og det ikke er en klar fejl, så rettes dette heller ikke og på den baggrund mener jeg simpelthen ikke, at VAR udfører sit arbejde ordentligt, for den slags dommerfejl vil fortsat gå i den retning, som der dømmes.

Manglende straffe i dag og det dømte mod Sterling i DK-kampen er situationer, som jeg mener tydeligt illustrerer problemet.
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober