Luk

Antipas fortsætter i profilspækket Serie 1-klub

| Værebro BK | 11 kommentarer
Antipas fortsætter i profilspækket Serie 1-klub
Foto: Getty Images

Quincy Antipas skal i efteråret tørne ud for Serie 1-klubben Værebro Boldklub, som har velkendte ansigter som Martin Albrechtsen og Jimmy Mayasi i truppen.

Quincy Antipas har stået uden klub, siden han forlod B93 denne sommer efter et halvt år i klubben, og nu tager offensivspilleren et skridt ned i rækkerne.

35-årige Antipas skal således tørne ud for Serie 1-klubben Værebro Boldklub i efteråret. Det bekræfter han over for bold.dk.

Her bliver han holdkammerat med et par prominente navne som Martin Albrechtsen, Jimmy Mayasi, Nabil Aslam, Brian Nielsen og Baris Özcan.

Netop 39-årige Albrechtsen har spillet en stor rolle i at få Antipas til klubben.

- Jeg har spillet her i halvandet års tid og har nu fået lokket Quincy ud og spille hos os resten af efteråret, hvor han alligevel ikke lige vidste, hvad han skulle, siger Albrechtsen til bold.dk.

- Hvis Quincy kommer i gear, er han selvfølgelig alt for god til at spille i den række, ligesom jeg selv er, men nu må vi se, hvordan det kommer til at gå.

- Vi er jo ikke blevet yngre, så benene er ikke altid lige så hurtige, som de var engang, men det er et hyggeligt niveau, og det skal nok blive godt med ham på holdet, siger Albrechtsen.

Quincy Antipas har spillet i de danske klubber Blokhus, HB Køge, SønderjyskE, Brøndby, Hobro og altså B93 i foråret.


Af Sara Margren
Søndag 18. august