Luk

Antwerp-chef lægger pres på Priske: Ingen tid

| Jupiler Pro League | 33 kommentarer

Infoboks

Westerlo - Royal Antwerp
Pokal (28/10)
bet365 4,00 3,80 1,72

Royal Antwerp-direktør Sven Jaecques lægger pres på Brian Priske ved at sige, at man i klubben ikke har meget tid til at indfri de høje forventninger. Kun resultater kan give mere arbejdsro, siger han.

Brian Priske fik ikke den bedste start i Royal Antwerp, der aktuelt befinder sig på en tiendeplads i den belgiske række.

I Antwerp er der høje forventninger og ikke meget tid til at indfri dem, forklarer klubbens direktør, Sven Jaecques, der tror, at Priske har lært meget i den første tid.

- Jeg tror, at Priske allerede har lært mere end i de sidste to år, hvad angår udfordringer, at håndtere spillere, medier, pres og at træffe valg. Han tænkte ikke sådan i starten, siger direktør Sven Jaecques til Sport/Voetbalmagazine.

- Trods hans oplevelse i Champions League og et mesterskab i Danmark er dette helt anderledes. 

- Uanset hvad jeg siger til ham hver dag, er der ingen tid. Han troede, han kunne få tid, hvad enten det var nederlag eller sejr.

- Men selvom der er undskyldninger og grunde til, at det burde være sådan, har vi ikke tid. Den eneste tid, du kan købe, er ved at levere resultater.

Royal Antwerp møder onsdag aften klokken 20.45 Genk i den belgiske liga.


Af Sara Margren
Mandag 25. oktober