Luk

Appel afvist: Messi misser La Liga-opgør

| La Liga | 19 kommentarer

Infoboks

Osasuna - Barcelona
La Liga (06/03)
Oddset 6,60 4,60 1,47
bet365 6,50 4,75 1,45

Det spanske fodboldforbund har afvist FC Barcelonas appel om at nedsætte Lionel Messis straf, og argentineren misser dermed søndagens ligakamp mod Elche.

Lionel Messi fik i denne uge rødt kort i Barcelonas Super Cup-nederlag til Athletic Club, hvilket gav stjernespilleren to kampes karantæne.

Barcelona valgte dog at appellere i håbet om at få nedsat straffen til en enkelt karantænedag, men fredag har det spanske fodboldforbund afvist den appel, meddeler Barcelona.

Messi sad ude, da Barcelona torsdag sled sig videre i Copa Del Rey mod undertippede Cornella, og Ronald Koeman må altså også undvære argentineren, når det søndag gælder udekampen mod Elche.

Barcelona er på tredjepladsen i La Liga med tre point op til Real Madrid og yderligere syv point op til førerholdet Atletico Madrid, som desuden har en kamp til gode i forhold til forfølgerne.


Af Martin Schmidt

19 kommentarer

Barekaldmigdaddy 17:36          
Pis man.. Elche og Eibar er jo Messis yndlingsmodstandere :////
HalaMadrid7 17:43          
Han har allerede fået rabat fordi han hedder messi hvad havde de forventet
Slettet(301120211302) 17:51          
Han straffes åbenbart hårdere fordi han kommer fra Barcelona og hedder Messi end spillere der spiller i hovedstads området
Munchen 18:11          
Har ingen aktier i de 2 klubber! Men vil nu også sige at det ville klæde Barcelona blot at acceptere dommen uden at appellere. 2 dage er ikke en hård straf for dén forseelse!
Doktor Nollert 18:11          
Jeg har aldrig set en spiller, slå en i hovedet med fuld kraft, og slippe med to dage.
Men måske min hukommelse spiller mig et pus.
crn85 18:36          
Munchen

Gælder jo ikke kun de klubber. Synes folk er hurtige til at fordømme r Madrid/barca hver gang de gør noget som bestemt ikke klæder klubberne- men det er der jo mange klubber som gør.
Appellerer en straf eller andet, men dette ignoreres medmindre klubberne hedder r madrid/ barca så kommer samtlige brugere og fordømmer klubberne.

Den er ikke rettet mod dig, men ville ønske indimellem at visse brugere også fordømmer andre klubber som gør det samme som r madrid/ barca har gjort. :-)

Ellers virker det bare som hetz mod netop de klubber eller at visse brugere bare ønsker at provokere.
Igen, jeg indikerer ikke at du gør det.
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts