LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Arbejdsløs Mourinho vil overveje næste skridt

| Benfica | 19 kommentarer
Arbejdsløs Mourinho vil overveje næste skridt
Foto: Getty Images

Infoboks

Benfica - Tondela
Primeira Liga (30/03)
bet365 1,14 7,50 17,00
NordicBet 1,12 8,35 20,00
Oddset 1,11 8,00 15,00
Stream Benfica – Eintracht Frankfurt på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Jose Mourinho siger, at han ikke er interesseret i jobbet som Benfica-træner. På nuværende tidspunkt nyder han livet væk fra rampelyset, mens han forbereder sig til det næste skridt.

I december blev Jose Mourinho fyret som manager i Manchester United, og han har sidenhen været uden klub.

Benfica var angiveligt interesseret i at hente Mourinho tilbage til klubben, men det afviser den portugisiske manager på nuværende tidspunkt.

For tiden nyder han nemlig tilværelsen væk fra rampelyset, og han vil nu overveje sit næste skridt i karrieren.

- I dag kan jeg sige, at jeg ikke har nogen intention om at arbejde i Portugal. Jeg har det fint, hvor jeg er, og Benfica er ikke en mulighed nu, siger Jose Mourinho til den portugisiske avis Correio da Manha og fortsætter.

- Jeg elsker, at jeg ikke længere er det, der hele tiden bliver snakket om. Den bedste måde at sørge for at det fortsætter sådan, er ved ikke at snakke. Jeg vil tænke mig om og forberede mig på det næste skridt.

55-årige Jose Mourinho blev ansat i Manchester United i maj 2016, men blev altså fyret for knap en måned siden.

Stream Benfica – Eintracht Frankfurt på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt

19 kommentarer

Pindhunden 18:52          
Mourinho ligger, som han har redt og må leve med opmærksomheden. Men når det er sagt, så tog mediernes skriverier i den sidste tid også totalt overhånd. Hvert et lille øh eller tøven blev fortolket negativt. Så måske han rent faktisk mener det, når han siger, at det er rart ikke at få så meget omtale. I mange år har man haft fornemmelse af, at kun kunne ånde, hvis han var centrum for opmærksomheden.
SuperT 18:53          
Selvom United ikke var en succes for Mourinho, så håber jeg virkelig han kan finde noget af det gamle Mourinho tilbage i en evt. sub/top europæisk klub. Uden ham mangler der lidt kant, i modsætning til skoledrengs-trænere såsom Klopp og Guardiola. Plus at hvis han ender i en klub som fx Inter, så ville det ikke gøre lige så meget at han spillede defensivt sammenlignet med eksempelvis Real eller United.
Mathews 19:00          
Skoledrengstræner? Klopp? Øh...
SuperT 19:03          
Ja, jeg synes da bestemt Klopp er en skoldedrengstræner (i hvert fald i Liverpool tiden). Jeg er med på han er livlig på linjen, men jeg synes ikke der kommer noget kontroversielt fra ham.

... Men han er selvfølgelig ikke i nærheden af Guardiola.
RushIan 19:12          
Skoledreng = kontroversielt ?

Det er godt nok ikke det jeg forstår ved "skoledreng"
SuperT 19:33          
Hmm, jeg synes da ikke jeg skriver at skoledreng er lig med kontroversielt? Tværimod.
Unikum 19:47          
@SuperT
- Du må bære over med at folk ikk altid læser hvad der blir skrevet. Jeg forstår godt dit udsagn. Tager man Guardiola så er han alt for monoton og mangler i den grad kant og personlighed. Men omvendt kan man sige at Guardiola er yderst professionel og det er kløgtigt af ham at han ikk tiltrækker sig "dårlig" opmærksomhed, som Mourinho tit gjorde. Sidst nævnte har været en skygge af sig selv de sidste mange år (5 år) og ja lad os håbe vi får den gamle Mourinho at se igen
Søndag 24. marts
Lørdag 23. marts