Luk

Arbnor Mucolli er Årets Profil i 1. division

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - Randers FC
Superligaen Grundspil (30/10)
Bet25 2,39 3,35 2,90
Oddset 2,30 3,50 3,05
bet365 2,37 3,50 2,80

Arbnor Mucolli er Årets Profil i 1. division ovenpå en sæson med oprykning til landets bedste række. 

21-årige Arbnor Mucolli var i sidste sæson stærkt medvirkende til, at Vejle skiftede deres status som 1. divisionsmandskab ud med en plads i 3F Superligaen. 

Den unge offensivspillers præstationer er heller ikke gået ubemærket hen blandt kollegaerne, der har stemt ham ind som Årets Profil for 2019/2020-sæsonen. 

- Det er stort i og med, at det er ens kolleger, der stemmer. Jeg må have gjort noget rigtigt. Jeg synes, at der var mange om buddet i 1. division. Der var mange, der gjorde det godt, men jeg er da glad for, at der er blevet stemt på mig. Jeg sætter stor pris på prisen, siger Arbnor Mucolli til Spillerforeningen. 

Vejle-spilleren var også med, da det blev til nedrykning for halvandet år siden, men den oplevelse har blot været med til at modne ham yderligere. 

- Det har givet mig noget hår på brystet at være nede. I 1. division skulle jeg måske tage mere ansvar, og det synes jeg også, jeg fik gjort i den sidste halvdel af sæsonen. Jeg fik bidt mig fast på holdet og spillede fast og var en af de afgørende faktorer til, at vi rykkede op.

Holdkammeraterne Jacob Schoop og Kjartan Finnbogason sluttede på henholdsvis anden- og tredjepladsen.  

Søndag skal Vejle forsøge at få deres første point i denne sæson, når de får besøg af SønderjyskE klokken 18. 


Af Andreas Roesen
Fredag 30. oktober
Torsdag 29. oktober