Luk

Argentina reddede æren efter tysk kollaps

| Venskabskampe | 3 kommentarer

Tyskland var klart bedst i første halvleg, men Argentina slog tilbage efter pausen og fik 2-2 med fra Signal Iduna Park.

Tyskland tog onsdag aften imod Argentina i en venskabskamp på Signal Iduna Park i Dortmund.

Hjemmeholdet stillede med spændende navne som Serge Gnabry, Kai Havertz og Julian Brandt, mens der var plads til nogle knap så kendte navne som eksempelvis Robin Koch og Lukas Klostermann.

Argentina var uden helt store stjerner som Lionel Messi og Sergio Aguero. Derimod var Paulo Dybala, brandvarme Lautaro Martinez og Nicolas Otamendi med.

Tyskerne satte sig tonstungt på kampen og argentinerne kunne slet ikke få fodfæste mod det godt spillende hjemmehold.

Efter 14 minutter strøg Julian Brandt igennem i højresiden og var kun en dårlig afslutning fra at sende Tyskland på 1-0.

Minuttet efter kom kampens første kasse, da Serge Gnabry klogt tog satte indersiden på et indlæg i stedet for at hakke til den. På den måde trak han forbi et par argentinske forsvarsspillere og prikkede den elegant i kassen til 1-0.

Efter 22 minutter var Gnabry i oplæggerens rolle, da han med en klog, flad bold satte Kai Havertz op i en helt fri position foran mål. Leverkusen-profilen var stensikker og scorede til 2-0.

Efter en god halv time var Markus Halstenberg tæt på at sende Tyskland på 3-0, da han med et brag af et aftræk fik overliggeren til at runge, så det kunne høres på de bageste rækker i Dortmund.

I anden halvleg fortsatte den tyske dominans, og efter 55 minutter var Emre Can tæt på, da han med nød og næppe sled sig foran det argentinske forsvar. Han blev dog så presset, at afslutningen blev med tåen, og den var Agustin Marchesin i målet for dygtig til at lade gå ind.

Argentina gik midtvejs i anden halvleg ind en stærk periode, hvor tyskerne faldt helt ud, og det udnyttede sydamerikanerne.

Marcos Acuna drejede en bold ind i feltet, hvor Lucas Alario steg op og headede den over i det lange hjørne, hvor Marc-André ter Stegen absolut ikke kunne nå den.

Tyskerne fik aldrig for alvor fat i kampen igen, og Argentina skabte flere muligheder til udligning, og efter 85 minutter kom den.

Lucas Ocampos stod på det rigtige sted i feltet efter et tværløb fra Lucas Alario. Ocampos overtog bolden og smækkede den i kassen til 2-2.

Dermed var comebacket fuldendt. Tyskerne kollapsede og Argentina fik uafgjort.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 18. oktober
Torsdag 17. oktober